slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
انگلستان

این دستور را درست کردی؟


پوره سیب زمینی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه پوره سیب زمینی

برای 2 نفر

مواد اولیه پوره سیب زمینی

نمک

1 قاشق چای‌خوری

شیرگاو (داغ)

یک‌سوم پیمانه

فلفل سفید (یا فلفل سیاه)

1 قاشق چای‌خوری

سیب زمینی

2 عدد متوسط

کره

30 گرم

آب

به میزان لازم

زعفران (دم‌کرده غلیظ)

1 قاشق غذاخوری

خامه (برای تزیین)

2 قاشق غذاخوری

خامه (در صورت تمایل-برای پوره)

1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه پوره سیب زمینی

مرحله1

 ابتدا سیب‌زمینی‌ها را به همراه آب (به اندازه‌ای که روی سیب‌زمینی‌ها را بگیرد) در قابلمه‌ای بپزید تا نرم شوند، سپس پوست بگیرید و رنده کرده، یا با گوشت‌کوب خوب له کنید.

مرحله2

کره را در ظرفی ذوب کرده و به همراه نمک و فلفل به پوره سیب‌زمینی‌ اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله3

شیر را در ظرفی داغ کرده و آرام آرام با پوره سیب‌زمینی ترکیب کنید تا به غلظت دلخواه برسد.

مرحله4

در این مرحله خامه (درصورت تمایل) را به مواد اضافه کرده، هم بزنید و در ظرف سرو بکشید. برای تزیین پوره سیب‌زمینی، خامه را با زعفران دم‌کرده غلیظ ترکیب کنید، داخل قیف بریزید و روی پوره به‌صورت خطی استفاده کنید.

نکته‌ها

نکات
  1. میزان نمک، خامه و فلفل برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها