slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
35 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
جوشاندن-تفت دادن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
انگلستان-برزیل

این دستور را درست کردی؟


پوره سیب‌زمینی با بادام‌زمینی

4

معرفی

وقتی تکمیل شد، خبرم کن.

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه پوره سیب‌زمینی با بادام‌زمینی

برای 2 نفر

مواد اولیه پوره سیب زمینی با بادام زمینی

نمک

1 قاشق چای‌خوری

شیرگاو (داغ)

یک‌سوم پیمانه

آب

به میزان لازم

پیاز

1 عدد بزرگ

سیب زمینی

2 عدد متوسط

کره

50 گرم

بادام زمینی

4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه پوره سیب‌زمینی با بادام‌زمینی

مرحله1

سیب زمینی را بشویید و با مقداری آب (تا اندازه‌ای که روی سیب‌زمینی را بگیرد) در قابلمه بریزید تا خوب بپزد و نرم شود. بعد پوست بگیرید و رنده (ریز) کرده یا با گوشت‌کوب له کنید.

مرحله2

پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. در تابه کره بریزید تا ذوب شود، سپس پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود. بعد بادام‌زمینی را اضافه کرده، تفت دهید و شعله را خاموش کنید و ماهیتابه را کنار بگذارید.

مرحله3

شیر را داغ کنید. به پوره سیب‌زمینی نمک بزنید و شیر داغ را آرام آرام به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط به غلظت دلخواه برسد.

مرحله4

در مرحله آخر مخلوط را در ظرف سرو بکشید و ترکیب پیازداغ و بادام‌زمینی را روی آن بریزید. نوش‌جان!

نکته‌ها

نکات
  1. میزان نمک و کره برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها

وقتی تکمیل شد، خبرم کن.