این دستور را درست کردی؟
پوره سیب زمینی با اسفناج
مواد اولیه پوره سیب زمینی با اسفناج
برای 2 نفرمواد اولیه پوره سیب زمینی با اسفناج
200 گرم
یکسوم پیمانه
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
30 گرم
به میزان لازم
2 عدد متوسط
طرز تهیه پوره سیب زمینی با اسفناج
مرحله1
سیبزمینیها را بشویید و به همراه آب (درحدی که روی سیبزمینیها را بگیرد) در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا خوب بپزند و نرم شوند، سپس پوست بگیرید و رنده یا له کنید. بعد اسفناج بشویید و خرد کنید، سپس در قابلمه بریزید و بگذارید با آب خودش بر روی حرارت ملایم بپزد تا هیچ آبی نداشته باشد.
مرحله2
بعد از آنکه اسفناج پخت، در تابهای کره را ذوب کنید و اسفناج را در آن خوب تفت دهید.
مرحله3
خامه را به اسفناج اضافه کنید و هم بزنید. حرارت را خاموش کنید و قابلمه را کنار بگذارید.
مرحله4
حالا در کاسهای به پوره سیبزمینی نمک و فلفل بزنید. بعد شیر را داغ کنید و آرام آرام به آن اضافه کنید وهم بزنید تا به غلظت دلخواهتان برسد؛ دقت داشته باشید زیاد رقیق نشود.
مرحله5
در پایان مخلوط اسفناجی را به مخلوط سیبزمینی اضافه کرده و سرو کنید. نوشجان!
نکتهها
- میزان کره، نمک، خامه و ادویهجات برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها