slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
جوشاندن-تفت دادن
سطح مهارت
کم
فصل
پاییز-تابستان
زادگاه
ایتالیا

این دستور را درست کردی؟


پوره سیب زمینی با اسفناج

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه پوره سیب زمینی با اسفناج

برای 2 نفر

مواد اولیه پوره سیب زمینی با اسفناج

اسفناج

200 گرم

شیرگاو (داغ)

یک‌سوم پیمانه

فلفل سیاه (یا فلفل سفید)

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

خامه

1 قاشق غذاخوری

کره

30 گرم

آب

به میزان لازم

سیب زمینی

2 عدد متوسط

طرز تهیه پوره سیب زمینی با اسفناج

مرحله1

سیب‌زمینی‌ها را بشویید و به همراه آب (درحدی که روی سیب‌زمینی‌ها را بگیرد) در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا خوب بپزند و نرم شوند، سپس پوست بگیرید و رنده یا له کنید. بعد اسفناج بشویید و خرد کنید، سپس در قابلمه بریزید و بگذارید با آب خودش بر روی حرارت ملایم بپزد تا هیچ آبی نداشته باشد.

مرحله2

بعد از آنکه اسفناج پخت، در تابه‌ای کره را ذوب کنید و اسفناج را در آن خوب تفت دهید.

مرحله3

خامه را به اسفناج اضافه کنید و هم بزنید. حرارت را خاموش کنید و قابلمه را کنار بگذارید.

مرحله4

حالا در کاسه‌ای به پوره سیب‌زمینی نمک و فلفل بزنید. بعد شیر را داغ کنید و آرام آرام به آن اضافه کنید وهم بزنید تا به غلظت دلخواه‌تان برسد؛ دقت داشته باشید زیاد رقیق نشود.

مرحله5

در پایان مخلوط اسفناجی را به مخلوط سیب‌زمینی اضافه کرده و سرو کنید. نوش‌جان!

نکته‌ها

نکات
  1. میزان کره، نمک، خامه و ادویه‌جات برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها