slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
20 دقیقه
زمان پخت
120 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
بوشهر

این دستور را درست کردی؟


آش گوشت بوشهری

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه آش گوشت بوشهری

برای 2 نفر

مواد اولیه آش گوشت بوشهری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

لوبیا قرمز

نصف پیمانه

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

روغن مایع

به میزان لازم

گوشت گوساله

150 گرم

آب

به میزان لازم

پیاز

1 عدد بزرگ

سبزی آش (ترخون، شوید، تره)

150 گرم

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

برنج

یک‌سوم پیمانه

طرز تهیه آش گوشت بوشهری

آماده سازی

مرحله 1

  1. لوبیا و برنج را پاک کنید و بشویید.
  2. سبزی را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.
  3. گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند.
  4. پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.

روش پخت اول

مرحله 1

گوشت را با پیاز درسته، فلفل، زردچوبه، کمی برگ بو، چوب دارچین و مقداری آب بپزید. لوبیا قرمز را در ظرفی دیگر با مقداری آب بار کنید. برنج را هم با مقداری آب در قابلمه‌ای دیگر بریزید تا بپزد و له شود.

مرحله 2

در یک تابه پیاز را سرخ کنید، بعد سبزی را هم اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله 3

حالا گوشت و لوبیای پخته را بکوبید و به همراه پیاز و سبزیِ تفت خورده ، نمک، فلفل و در صورت نیاز کمی آب به برنج پخته اضافه کنید و اجازه دهید آش روی حرارت ملایم بجوشد تا جا بیفتد.

روش پخت دوم

مرحله 1

لوبیا قرمز را بپزید و چرخ کنید.

مرحله 2

پیاز خرد شده را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.

مرحله 3

گوشت را داخل پیاز بریزید و تفت دهید.

مرحله 4

سبزی را داخل پیاز و گوشت بریزید و تفت دهید تا خامی آن گرفته شود، سپس در آن آب بریزید تا آش بجوشد و گوشت بپزد.

مرحله 5

پس از پختِ گوشت، برنج را هم اضافه کنید تا به خوبی بپزد و مواد له شوند.

مرحله 6

وقتی مواد صاف و یک‌دست شدند، گوشت را جدا کنید و با گوشت‌کوب به حدی بکوبید که کاملا یک‌دست و کش دار شود.

مرحله 7

حالا باقی مواد را همراه با لوبیا، آرام‌آرام به گوشت اضافه کنید، نمک بزنید و اجازه دهید آش روی حرارت بپزد تا به غلظت برسد.

  • پس از 40 دقیقه آش آماده است.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. به‌جای برنج دانه کامل می‌توانید به همان میزان از برنج نیم‌دانه (خرده برنج یا برنج آشی) استفاده کنید.
  2. بهتر است لوبیا را از شب قبل یا حداقل 8 ساعت قبل از پخت، در یک کاسه آب (تا سطح روی لوبیا) بخیسانید. در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخش گرفته شود. این کار به زودتر پختن حبوبات کمک می‌کند.
  3. ترخون باید کمتر از باقی سبزیجات باشد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها