slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
25 دقیقه
زمان پخت
160 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
اصفهان

این دستور را درست کردی؟


گوشت و عدس

5

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه گوشت و عدس

برای 2 نفر

مواد اولیه گوشت و عدس

پیاز

1 عدد کوچک

گوشت گوساله (یا گوشت گوسفندی خورشتی یا گوشت دنده)

200 گرم

آب

به میزان لازم

برنج

یک‌چهارم پیمانه

نمک

1 قاشق مرباخوری

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

عدس

سه‌چهارم پیمانه

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

سیب زمینی

1 عدد متوسط

طرز تهیه گوشت و عدس

آماده سازی

مرحله 1

  1. سیب‌زمینی و پیاز را بشویید و پوست بگیرید؛ سپس سیب‌زمینی را خرد کنید.
    • درصورتِ پختِ غذا با روش اول، پیاز را هم خرد کنید.
  2. عدس و برنج را پاک کنید و بشویید.
  3. گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند.

روش اول پخت

مرحله 1

در قابلمه‌ای روغن بریزید و پیاز را سرخ کنید، بعد گوشت را اضافه کنید و تفت دهید. حالا زردچوبه بزنید و کمی آب بریزید تا گوشت بپزد.

مرحله 2

پس از این که گوشت کامل پخت، عدس، برنج، سیب‌زمینی، نمک و فلفل را اضافه کنید تا همه مواد بپزند و له شوند.

  • اگر پس از پختِ کامل غذا، مواد له نشده بودند و غذا آبدار بود، آب را جدا کرده و مواد گوشتی و عدس را بکوبید، بعد آبِ غذا و مواد کوبیده شده را کنار هم سرو کنید.

روش دوم پخت

مرحله 1

گوشت را به همراه پیاز و زردچوبه در کمی آب بار بگذارید تا بپزد.

مرحله 2

پس از پخت کامل گوشت، عدس، برنج و سیب‌زمینی را نیز به غذا اضافه کنید، تا همه مواد بپزند و له شوند.

مرحله 3

در آخر و پس از پخت تمامی مواد، نمک و فلفل غذا را اندازه کنید.

  • اگر پس از پختِ کامل غذا، مواد له نشده بودند و غذا آبدار بود، آب را جدا کرده و مواد گوشتی و عدس را بکوبید، بعد آبِ غذا و مواد کوبیده شده را کنار هم سرو کنید.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. برای چشیدن طعم اصیل این غذا از گوشت دنده استفاده کنید.
  2. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و چاشنی‌ها، برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  3. مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده می‌کنید (مثل زودپز) و نوع گوشت قرمز مصرفی (گوشت گوسفند) به یک ساعت و نیم کاهش می‌یابد.
  4. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها