slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
15 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-فر
زادگاه
لبنان-سوریه

این دستور را درست کردی؟


فطایر گوشت و قارچ

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه فطایر گوشت و قارچ

برای 2 نفر

خمیر فطایر

آرد سفید

250 گرم

شیرگاو (ولرم)

به میزان لازم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

شکر

1 قاشق غذاخوری

روغن زیتون

1 قاشق غذاخوری

خمیر مایه

1 قاشق غذاخوری

کره

25 گرم

مواد رومال

شیرگاو

2 قاشق غذاخوری

تخم مرغ (فقط زرده )

1 عدد متوسط

مواد میانی فطایر

قارچ

100 گرم

پیاز

1 عدد کوچک

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

فلفل دلمه ای

1 عدد کوچک

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

گوشت چرخ کرده

250 گرم

آویشن

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه فطایر گوشت و قارچ

طرز تهیه خمیر فطایر گوشت

مرحله 1

آرد، نمک، شکر، خمیر مایه و روغن زیتون را به همراه کره ذوب شده در ظرف مخلوط کنید و شیر ولرم را کم کم به مواد اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا خمیر جمع شود و به دست نچسبد ( این نکته را به یاد داشته باشید اگر خمیرتان شل شد، به آن آرد اضافه کنید و اگر سفت شد، شیر اضافه کنید و خمیر را به مدت 5 دقیقه ورز دهید تا لطیف شود. کمی چسبندگی در زمان ورزر دادن خمیر طبیعی است که با ورز دادن مکرر آن، چسبندگی از بین میرود.).

مرحله 2

پس از اتمام ورز دادن خمیر آن را چندین مرتبه روی سطحی صاف میکوبیم تا خمیری صاف، لطیف و یکدست به دست بیاید؛ سپس خمیر را در یک کاسه قرار دهید و روی آن را کمی چرب کرده و در آخر روی ظرف سلفون بکشید و در جای نسبتا گرم به مدت 1 ساعت به آن استراحت میدهیم تا حجم خمیر 2 برابر شود.

طرز تهیه مواد میانی فطایر گوشت

مرحله 1

ابتدا در ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت بگذارید، سپس پیازهای نگینی شده را در روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا بلوری شود. پس از آن فلفل دلمه نگینی شده را اضافه کرده و تفت دهید.

مرحله 2

در این مرحله گوشت چرخ کرده را اضافه کنید، کمی که سرخ شد، سپس قارچ های اسلایس شده را به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود، ادویه‌جات و رب گوجه را بریزید و تفت دهید تا رنگ رب باز شود، بعد مواد را کنار بگذارید. دقت کنید مواد آبدار نباشند.

طرز تهیه فطایر گوشت

مرحله 1

پس از آنکه 1 ساعت خمیر استراحت کرد، پف خمیر را میگیریم و آن را به چانه های کوچک تقسیم میکنیم. هر چانه را با دست باز کرده و در وسط آن مواد را قرار میدهیم و روی مواد میانی، پنیر پیتزا را اضافه میکنیم و خمیر را از اطراف میبندیم.

مرحله 2

فر را از قبل گرم کنید، در کف سینی فر، کاغذ روغنی بگذارید و خمیر ها را در کف آن بچینید، روی خمیر ها را با ترکیب شیر و زرده تخم مرغ رومال کنید و کنجد یا سیاه دانه بپاشید.

مرحله 3

خمیرها را در فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم کردید، بگذارید تا پخته شود، سپس گریل را روشن کنید تا روی فطایر طلایی شود.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها