این دستور را درست کردی؟
گراتن گوشت و قارچ
مواد اولیه گراتن گوشت و قارچ
برای 2 نفرمواد اولیه گراتن گوشت و قارچ
1 عدد متوسط
2 عدد متوسط
5 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
7 عدد متوسط
2 عدد متوسط
1 عدد کوچک
یکسوم پیمانه
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 پیمانه
250 گرم
1 قاشق چایخوری
یکچهارم پیمانه
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
سس بشامل
نصف قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
50 گرم
2 قاشق غذاخوری
2 پیمانه
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه گراتن گوشت و قارچ
مرحله 1
برای تهیه سس بشامل، کره را در یک ماهیتابه کوچک با حرارت ملایم ذوب کنید، سپس آرد را اضافه کنید و تفت دهید.
شیر را به آرامی اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله نشود و به غلظت برسد، سپس نمک، فلفل و آویشن را اضافه کنید و در آخر خامه (در صورت تمایل) اضافه کنید؛ دقت داشته باشید خامه نباید بجوشد.
مرحله 2
برای تهیه مواد گوشتی پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید، در ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم داغ کنید، سپس پیاز خرد شده را در آن تفت دهید تا بلوری شود، بعد سیر را ریز رنده کنید و همراه با گوشت به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت کمی سرخ شود.
مرحله 3
فلفل دلمهای را ریز خرد کرده و به گوشت اضافه کنید، قارچها را ورقهای خرد کنید و در ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود. حالا ذرت را همراه با رب گوجهفرنگی، نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن اضافه کنید و خوب سرخ کنید.
در ادامه کمی آب روی مواد گوشتی بریزید و درب ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد و خوب جا بیفتد و یک مایه غلیظ بهدست آید.
مرحله 4
حالا سیب زمینی را پوست بگیرد و خلالی خرد کنید، در یک ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم داغ کنید سپس سیب زمینی های خلال شده را اضافه و سرخ کنید. زمانی که سیب زمینی ها خوب سرخ شدند آن ها را از روی حرارت بردارید.
مرحله 5
کف ظرف نسوز را چرب کنید و طبق ردیفهای زیر مواد را لایه لایه در ظرف بریزید:
- سیبزمینی سرخکرده
- گوشت
- سس بشامل
- سیبزمینی سرخکرده
- سس بشامل
- پنیر پیتزا
- پیازچه برای تزیین
مرحله 6
ظرف خود را در فر از قبل گرمشده با دمای 180 درجه قرار دهید و حدود 15 الی 20 دقیقه حرارت پایین و 5 الی 10 دقیقه حرارت بالا روشن باشد که روی گراتن کاملا طلایی شود. مرتب غذا را چک کنید چون ممکن است دمای فرها متفاوت باشد.
اگر فر در دسترس ندارید میتوانید این غذای خوشمزه را روی گاز در ماهیتابه تهیه کنید. بهتر است از شعله پخش کن استفاده کنید و در طی پخت درب ماهیتابه را بگذارید، اگر از ماهیتابه معمولی استفاده میکنید بهتر است دمکنی بگذارید تا درب ماهیتابه عرق نکند.
نکتهها
- در صورت تمایل میتوانید بهجای هر 50 گرم کره از 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون بدون بو استفاده کنید.
- میزان روغن، نمک، و ادویهجات برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع فر ممکن است متفاوت باشد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها