این دستور را درست کردی؟
پاستا قارچ و گوشت
مواد اولیه پاستا قارچ و گوشت
برای 2 نفربرای پاستا
2 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
250 گرم
1 قاشق غذاخوری
برای مایه پاستا
2 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
2 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
200 گرم
5 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
یکسوم پیمانه
100 گرم
1 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه پاستا قارچ و گوشت
مرحله 1
پیاز را بهصورت ریز، قارچها را ورقهای، ریحان تازه را ساطوری و گوجه را مربعی خرد کنید. سیر را هم رنده کنید.
مرحله 2
در تابهای روغن بریزید تا داغ شود. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا بلوری شود، بعد سیر را بیفزایید. حالا گوشت چرخکرده را در تابه بریزید و با مواد تفت دهید تا رنگ گوشت برگردد. قارچ و ریحان را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و بعد از چند بار هم زدن، گوجه فرنگی را بیفزایید و صبر کنید تا آب گوجه کشیده شود.
مرحله 3
در ادامه رب گوجه و شکر را در مواد بریزید، بعد از کمی هم زدن آب جوش اضافه کنید و درب تابه را بگذارید و اجازه دهید مواد با حرارت ملایم بپزند و به غلظت برسند.
مرحله 4
در همین فاصله، در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. برای جوشاندن هر بسته پاستا باید 1 قاشق غذاخوری نمک و 2 قاشق غذاخوری روغن در آب بریزید (روغن از به هم چسبیدن پاستا جلوگیری میکند). حالا پاستا را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه بپزد، سپس آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.
مرحله 5
در نهایت پاستای پخته را با سس مخلوط کنید و در ظرف سرو بریزید. میتوانید بهجای مخلوط کردن سس و پاستا با هم، اول در ظرف سرو پاستا بکشید، بعد روی آن سس بریزید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها