slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
جوشاندن-تفت دادن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایتالیا

این دستور را درست کردی؟


پاستا قارچ و گوشت

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه پاستا قارچ و گوشت

برای 2 نفر

برای پاستا

روغن مایع

2 قاشق غذاخوری

آب

به میزان لازم

پاستا

250 گرم

نمک

1 قاشق غذاخوری

برای مایه پاستا

سیر (حبه)

2 عدد متوسط

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

گوجه فرنگی

2 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

گوشت چرخ کرده

200 گرم

ریحان (تازه و خردشده)

5 قاشق غذاخوری

پیاز

1 عدد متوسط

روغن مایع

یک‌سوم پیمانه

قارچ

100 گرم

شکر

1 قاشق چای‌خوری

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه پاستا قارچ و گوشت

مرحله 1

پیاز را به‌صورت ریز، قارچ‌ها را ورقه‌ای، ریحان تازه را ساطوری و گوجه را مربعی خرد کنید. سیر را هم رنده کنید. 

مرحله 2

در تابه‌ای روغن بریزید تا داغ شود. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا بلوری شود، بعد سیر را بیفزایید. حالا گوشت چرخ‌کرده را در تابه بریزید و با مواد تفت دهید تا رنگ گوشت برگردد. قارچ و ریحان را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و بعد از چند بار هم زدن، گوجه فرنگی را بیفزایید و صبر کنید تا آب گوجه کشیده شود.

مرحله 3

در ادامه رب گوجه و شکر را در مواد بریزید، بعد از کمی هم زدن آب جوش اضافه کنید و درب تابه را بگذارید و اجازه دهید مواد با حرارت ملایم بپزند و به غلظت برسند.

مرحله 4

در همین فاصله، در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. برای جوشاندن هر بسته پاستا باید 1 قاشق غذاخوری نمک و 2 قاشق غذاخوری روغن در آب بریزید (روغن از به هم چسبیدن پاستا جلوگیری می‌کند). حالا پاستا را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه بپزد، سپس آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.

مرحله 5

در نهایت پاستای پخته را با سس مخلوط کنید و در ظرف سرو بریزید. می‌توانید به‌جای مخلوط کردن سس و پاستا با هم، اول در ظرف سرو پاستا بکشید، بعد روی آن سس بریزید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها