slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
فر-سرخ کردن

این دستور را درست کردی؟


تاس‌کباب گوشت و صیفی‌جات

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه تاس‌کباب گوشت و صیفی‌جات

برای 2 نفر

تاس کباب

کدو سبز

2 عدد متوسط

بادمجان

2 عدد متوسط

سیب زمینی

2 عدد متوسط

سس

پودر سیر

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

2 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

آب (جوش)

1 پیمانه

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

کباب

گوشت چرخ کرده

200 گرم

تخم مرغ

1 عدد متوسط

پیاز

1 عدد متوسط

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

پاپریکا

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

نصف پیمانه

آرد گندم کامل (یا آرد نخود)

1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه تاس‌کباب گوشت و صیفی‌جات

مرحله 1

پیاز را رنده کرده و آبش را بگیرید.

مرحله 2

گوشت چرخ کرده را با پیاز، تخم مرغ، آرد، نمک، فلفل، زردچوبه و پاپریکا مخلوط کنید و به خوبی ورز دهید.

مرحله 3

حالا از مواد بردارید و با دست آن ها را به صورت گرد شکل دهید. روغن را در تابه داغ کنید و مواد شکل گرفته را در تابه با حرارت ملایم سرخ کنید و کنار بگذارید.

مرحله 4

بادمجان و کدو را با پوست به صورت حلقه ای برش بزنید؛ پوست سیب زمینی را بگیرید و با قطر کم برش بزنید. (گرفتن پوست بادمجان و سیب زمینی سلیقه ای است.)

مرحله 5

در یک ظرف پیرکس، ابتدا سیب زمینی بعد بادمجان، سپس گوشت و در نهایت کدو را بچینید.

مرحله 6

رب گوجه، روغن، آب، نمک، فلفل و پودر سیر را مخلوط کنید و روی مواد بریزید، سپس روی ظرف را فویل بکشید.

مرحله 7

فر را از قبل گرم کنید و ظرفتان را در فر بگذارید و اجازه دهید به مدت 40-50 دقیقه با درجه حرارت 190 درجه سانتی گراد بپزد. 5 دقیقه آخر پخت، فویل را بردارید و گریل را روشن کنید تا روی غذا کمی برشته شود.

مرحله 8

در نهایت می توانید غذا را با گوجه گیلاسی سرخ شده و جعفری ساطوری شده تزئین کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها