slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
مصر-ایران

این دستور را درست کردی؟


سمبوسه گوشت

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سمبوسه گوشت

برای 2 نفر

مواد اولیه سمبوسه گوشت

گوشت چرخ کرده

200 گرم

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

1 قاشق مرباخوری

پیاز

1 عدد متوسط

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

نان لواش

3 عدد متوسط

پنیر گودا (GOUDA) (ورقه‌ای)

8 عدد متوسط

فلفل دلمه ای

1 عدد کوچک

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه سمبوسه گوشت

آماده سازی

مرحله1

  1. پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.

مرحله2

  1. فلفل دلمه‌ای را بشویید، دانه‌ها و قسمت‌های سفیدش را جدا کرده، دور بریزید و بعد فلفل را نگینی خرد کنید.

مرحله1

در تابه روغن بریزید، پیازها را در آن تفت دهید. وقتی پیازها طلایی شدند، فلفل دلمه‌ای را اضافه کرده، تفت دهید تا نرم شود و بعد هم گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

مرحله2

در ادامه نمک، فلفل و زردچوبه بریزید و دوباره غذا را هم بزنید، بعد رب گوجه را با مواد مخلوط کنید و اجازه دهید گوشت بپزد و رنگ رب گوجه باز شده و بوی خامی آن گرفته شود.

مرحله3

نان‌ها را از طول آن نصف کنید تا به صورت نواری درآیند. بعد آن‌ها را به صورت علامت+روی هم بگذارید. یک پنیر ورقه‌ای در مرکز+بگذارید و مواد گوشتی را روی پنیر بریزید بعد یک پنیر ورقه‌ای روی مواد گوشتی بگذارید و مثل بقچه قسمت‌های باقیمانده از+را روی هم جمع کنید؛ در نهایت آن‌ها را در تابه سرخ کنید.

نکته‌ها

نکات
  1. میزان روغن، نمک و ادویه‌جات برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها