این دستور را درست کردی؟
اسنک گوشت
مواد اولیه اسنک گوشت
برای 2 نفربرای مایه گوشتی
1 قاشق چایخوری
250 گرم
1 عدد کوچک
1 عدد متوسط
2 قاشق غذاخوری
نصف پیمانه
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
برای اسنک
7 قاشق غذاخوری
8 عدد متوسط
طرز تهیه اسنک گوشت
طرز تهیه
مرحله 1
- پیاز و فلفل دلمهای را بشویید؛
- پوست پیاز را بگیرید و دانهها و قسمتهای سفید فلفل دلمهای را هم جدا کنید؛
- هردوی آنها را نگینی خرد کنید.
مرحله 2
در تابهای روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود؛ سپس فلفل دلمهای را هم اضافه کنید کمی با پیاز تفتش دهید تا نرم شود.
مرحله 3
گوشت چرخکرده را به مواد داخل تابه اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
مرحله 4
پس از این که گوشت تغییر رنگ داد به آن نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و مخلوط کنید. در ادامه رب گوجه را هم داخل تابه بریزید و خوب آن را با گوشت و سبزیجات ترکیب کنید و تفت دهید تا رنگ رب باز شده و بوی خامی رب گرفته شود.
مرحله 5
از مواد گوشتی روی نان بریزید، کمی هم پنیر پیتزا اضافه کنید، بعد نان دیگر را هم روی مواد قرار دهید. حالا ساندویچ را داخل ساندویچساز بگذارید تا گریل شود.
نکتهها
- میزان روغن، پنیر، ادویهجات و نمک برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها