این دستور را درست کردی؟
مدامس
مواد اولیه مدامس
برای 2 نفرمواد اولیه مدامس
نصف پیمانه
1 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
5 قاشق غذاخوری
5 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
نصف پیمانه
به میزان لازم
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه مدامس
مرحله1
ابتدا باقلا و عدس را پاک کنید و بشویید، سپس آنها را در یک قابلمه بزرگ حاوی آب جوش بریزید(در حین پخت مرتب کف روی آنها را بگیرید).پس از آن اجازه دهید با حداقل حرارت ممکنبپزند و نرم شوند.در همین فاصله در یک ماهیتابه کوچک، فلفل و زردچوبه را تفت دهید و به همراه نمک به قابلمه باقلا و عدس نرمشده ضافه کنید.منتظر بمانید تا غذا جا بیفتد و خوب مزهدار شود.
مرحله2
وقتی غذا مزه گرفت آن را در ظرف سرو بکشید و روی آن، زیره داغ بریزید.برای درست کردن زیره داغ، روغن را روی حرارت ملایم بگذارید؛ کمی که داغ شد، زیره را اضافه کنید و تفت دهید و روی غذا بریزید.غذای شما آماده است.در صورت تمایل میتوانید آن را با آبلیمو ترش تازه سرو کنید.نوش جان!
نکتهها
- میزان روغن، نمک وادویهجات برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
- اگر تمایل دارید غذای شما رقیقتر باشد میتوانید میزان بیشتری آبجوش در غذا بریزید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها