این دستور را درست کردی؟
ملا قرمه
مواد اولیه ملا قرمه
برای 2 نفریکچهارم پیمانه
1 قاشق غذاخوری
2 عدد متوسط
2 عدد متوسط
به میزان لازم
نصف قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
2 عدد متوسط
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه ملا قرمه
آمادهسازی
-
بادمجان، گوجه، پیاز و سیر را بشویید و پوست بگیرید؛ سپس آنها را به شکلهای زیر آماده کنید.
-
بادمجان رابند انگشتی خرد کنید و روی آن نمک بپاشید و 20 دقیقهای کنار بگذارید تا تلخیاش گرفته شود.
-
گوجه و پیاز را رنده کرده یا نگینی ریز خرد کنید.
-
سیر را رنده کنید.
-
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا در یک ماهیتابه یا قابلمه روغن بریزید تا گرم شود. پیاز را در روغن تفت دهید تا بلوری شود، سپس به پیاز بلوری، زردچوبه بزنید و سرخ کنید تا طلایی شود؛ بعد بادمجان را در آن تفت دهید. حالا سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر بلندشود. پس از آن نعناخشک، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله 2
کمی که تفت خورد گوجه را اضافه کنید و تفت دهید بعد آب و آبغوره اضافه کنید و درب ظرف را ببندید. اجازه دهید مواد روی حرارت ملایم کمی بجوشند تا مزهها به خورد هم بروند و آب غذا کشیده شود.
مرحله 3
در نهایت وقتی آبِ غذا کشیده شد و به روغن افتاد، حفرههایی در غذا باز کنیدو تخممرغ را در آن بشکنید ولی همنزنید. درب ظرف را ببندید تا تخممرغ خودش را بگیرد و خورش جابیفتد.
نوش جان!
نکتهها
- میزان روغن، نمک، آبغوره، ادویهجات و سایر مواد بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) بهتر است از آبجوش استفاده کنید.
- به جای گوجه میتوانید از 1 تا 2 قاشق رب گوجه استفاده کنید. (این میزان برای 2 نفر است.)
- گرفتن پوست گوجه سلیقهای است.
- اضافه کردن زردچوبه هم اخیتیاری است و میتوانید بنا به ذائقه خود حذف کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها