این دستور را درست کردی؟
ماهی موپلاه
مواد اولیه ماهی موپلاه
برای 2 نفرمواد اولیه ماهی موپلاه
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق چایخوری
4 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
سهچهارم پیمانه
2 عدد متوسط
2 عدد متوسط
1 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
1 قاشق مرباخوری
2 عدد متوسط
1 قاشق غذاخوری
یکچهارم پیمانه
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه ماهی موپلاه
آماده سازی
- نیمی از نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و روی تمام قسمتهای ماهی بپاشید، سپس بهمدت 15 دقیقه در یخچال بگذارید./li>
- در این فاصله فلفلسبز، پیاز، گوجهفرنگی، سیر و زنجبیل تازه را بشویید. پیاز و در صورت تمایل گوجه را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. فلفلسبز را ساطوری کرده، سیر و زنجبیل را رنده کنید.
مراحل پخت
مرحله1
بعد از گذشت 15 دقیقه،در ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود، سپس دو طرف ماهی را روی حرارت ملایم سرخ کرده و از ماهیتابه خارج کنید.
مرحله2
در صورت نیاز، دوباره در تابه روغن بریزید.پیاز را تفت دهید تا بلوری شود.سیر را اضافه کنید و وقتی که عطرش بلند شد، فلفلسبز، گوجه و زنجبیل را در تابه بریزید و تفت دهید تا کمی نرم شوند.زمانی که کمی آب گوجه کشیده شد، رب را در غذا بریزید و تفت دهید تا رنگش باز شده و بوی خامیاش گرفته شود.
مرحله3
حالا تخم گشنیز، گرامماسالا و باقیمانده نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید، سپس مقداری آبجوش بریزید و درب ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید سس روی حرارت ملایم کمی غلیظ شود.در پایان، فیلههای سرخشده ماهی را اضافه کنید تا در سس بپزد و مزه بگیرد.
نکتهها
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و سایر مواد بهصورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها