این دستور را درست کردی؟
آش ماش قم
مواد اولیه آش ماش قم
برای 2 نفرمواد اولیه آش ماش قم
یکسوم پیمانه
یکچهارم پیمانه
به میزان لازم
به میزان لازم
1 قاشق چایخوری
1 پیمانه
نصف قاشق چایخوری
یکسوم پیمانه
2 عدد متوسط
300 گرم
به میزان لازم
طرز تهیه آش ماش قم
آماده سازی
مرحله 1
- لوبیا، ماش و برنج را پاک کنید و بشویید.
- اسفناج را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.
- پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
روش پخت اول
مرحله 1
ابتدا لوبیا، ماش، برنج و بلغور گندم جداگانه بپزید.
مرحله 2
پیاز را در روغن سرخ کنید، بعد زردچوبه بزنید.
مرحله 3
وقتی بلغور پخت و لعاب داد، برنج پخته، حبوبات پخته، اسفناج، نمک و پیازداغ به آن اضافه کنید و اجازه دهید آش بجوشد و جا بیفتد.
- اگر دوست داشتید، در زمان سرو آش از چاشنی رب انار استفاده کنید.
روش پخت دوم
مرحله 1
ابتدا لوبیا، ماش و نیمی از پیاز خرد شده را همراه با مقداری آب روی اجاق قرار دهید تا بپزد.
مرحله 2
نیم دیگر پیاز خرد شده را در روغن سرخ کنید، بعد زردچوبه بزنید.
مرحله 3
پیاز سرخ شده را به همراه اسفناج به قابلمه آش اضافه کنید.
مرحله 4
حالا بلغور گندم و برنج را اضافه کنید و بگذارید بپزند و آش لعاب بیندازند.
مرحله 5
در این مرحله نمک آش را اندازه کرده و آش که جا افتاد، سِروَش کنید.
- اگر دوست داشتید، در زمان سرو آش از چاشنی رب انار استفاده کنید.
نوش جان!
نکتهها
- بهجای برنج دانه کامل میتوانید، بههمان میزان از برنج نیمدانه (خرده برنج یا برنج آشی) استفاده کنید.
- بهتر است لوبیا و ماش را از شب قبل یا حداقل 8 ساعت پیش از پخت در یک کاسه پر از آب بخیسانید. پیشنهاد میشود در این مدت، چند بار آب آنها را عوض کنید تا نفخشان گرفته شود. خیساندن حبوبات به سریعتر پختنشان کمک میکند.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها