این دستور را درست کردی؟
همبرگر با قارچ و پنیر
مواد اولیه همبرگر با قارچ و پنیر
برای 2 نفربرای گوشت
2 پیمانه
250 گرم
1 عدد متوسط
1 قاشق مرباخوری
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
برای همبرگر
2 عدد متوسط
1 قاشق مرباخوری
2 عدد متوسط
2 عدد متوسط
1 عدد متوسط
برای قارچ و پنیر
1 قاشق غذاخوری
100 گرم
100 گرم
طرز تهیه همبرگر با قارچ و پنیر
آماده سازی
مرحله 1
پیاز را بشویید و پوست بگیرید، سپس رنده کنید و آبش را بگیرید.
مرحله 2
قارچها را بشویید و ورقهای خرد کنید.
مرحله 3
گوشت چرخکرده، پیاز، پودر سوخاری، سس خردل (درصورت تمایل)، نمک و فلفل را مخلوط کنید و خوب ورز دهید، بعد مواد را در دست خوب گرد و بعد پهن کنید.
مرحله 4
کاهو و گوجه را بشویید. گوجه را ورقهای و کاهو را در ابعاد دلخواه خرد کنید.
مرحله 5
خیارشور را خرد کنید.
مرحله 1
در تابه مقداری روغن بریزید و دو طرف همبرگر را در آن سرخ کنید.
مرحله 2
در تابهای دیگر مقداری کره بریزید و قارچ را در آن تفت دهید تا آبش کشیده شود، بعد پنیر پیتزا را روی قارچ بریزید تا آب شود.
مرحله 3
نان را برش بزنید و وسط آن سس خردل (یا هر سس دیگری به دلخواه) بریزید، بعد خیار شور، گوجه، کاهو و همبرگر را لای نان بگذارید و روی آن قارچ و پنیر بریزید.
نکتهها
- میزان روغن، سس، نمک و ادویهجات برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها