slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
جوشاندن-تفت دادن-فر
سطح مهارت
متوسط
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایتالیا

این دستور را درست کردی؟


لازانیا قارچ و مرغ

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه لازانیا قارچ و مرغ

برای 2 نفر

مواد اولیه لازانیا قارچ و مرغ

سیر (حبه)

2 عدد متوسط

نمک (برای جوشاندن ورقه‌های لازانیا)

1 قاشق غذاخوری

پاستا

250 گرم

پنیر موزارِلّا (MOZZARELLA) (پنیر پیتزا)

2 پیمانه

آرد سفید

2 قاشق غذاخوری

کره

50 گرم

قارچ

100 گرم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع (برای جوشاندن ورقه‌های لازانیا)

5 قاشق غذاخوری

سس خردل

1 قاشق غذاخوری

خامه

2 قاشق غذاخوری

گوشت سینه مرغ

350 گرم

سس مایونز

1 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

آب (برای جوشاندن ورقه‌های لازانیا)

به میزان لازم

شیرگاو

2 پیمانه

طرز تهیه لازانیا قارچ و مرغ

تهیه مواد میانی

مرحله1

سینه مرغ بدون استخوان را مکعبی تکه کنید و بشویید.پیاز و سیر را بشویید و پوست بگیرید.پیاز را نگینی خرد کرده سیر را رنده کنید.در کاسه‌ای مرغ، پیاز و سیر را به‌همراه سس مایونز، سس خردل و نیمی از نمک و فلفل خوب مخلوط کنید.اجازه دهید به مدت1ساعت در یخچال بماند تا مرغ مزه‌دار شود.در این فاصله قارچ‌ها را هم خوب بشویید و ورقه‌ای برش بزنید.

مرحله2

بعد از گذشت1ساعت، مرغ مزه‌دار شده را بدون روغن در ماهیتابه بریزید، حرارت را کم کنید، درب تابه را بگذارید و اجازه دهید مرغ با آب خودش بپزد.

مرحله3

در این فاصله سس را آماده کنید.برای این ‌کار، کره را داخل قابلمه ذوب کنید و آرد را در آن تفت دهید.آرام آرام شیر را اضافه کنید و همزمان هم بزنید تا آرد به خوبی در شیر حل شده، گلوله نشود.نمک و فلفل را هم اضافه کنید و به هم‌زدن ادامه دهید تا کم کم غلیظ شود.در آخر خامه را اضافه کنید و خوب هم‌بزنید تا ترکیب شود.بعد حرارت را خاموش کنید(زیرا خامه نباید بجوشد.)و سس را کنار بگذارید.

مرحله4

اواخر پختِ مرغ، قارچ را اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شده، رنگش برگردد و نرم شود.در پایان سس را به مرغ و قارچ اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه‌ای با حرارت متوسط باهم بپزند تا مزه‌ها به خورد هم بروند.

تهیه لازانیا

مرحله1

اگر ورقه لازانیا خشک تهیه کرده‌اید، ابتدا یک قابلمه آب جوش بیاورید سپس در آن روغن و نمک بریزید. آب که جوش آمد، ورقه‌ها را در قابلمه بریزید و به همان مدت زمانی که روی بسته نوشته شده‌است بجوشانید.

پس از جوشاندن، ورقه‌ها را با آب‌سرد آبکشی کرده و کنار بگذارید، لازم به ذکر است اگر انتخاب شما لازانیا پیش‌پخت باشد، به جوشاندن نیازی ندارید و کافی است ورقه‌ها را چند دقیقه در آب ولرم قرار دهید تا نرم شوند.

فر را در دمای180 درجه ساتیگراد گرم کنید. کف و دیواره‌های ظرف نچسب مدنظرتان را با کمی روغن چرب کنید، این کار از خشک‌شدن و چسبیدن لازانیا جلوگیری می‌کند.

پیچیدن ورقه‌ای

مرحله1

ابتدا یک لایه ورقه لازانیا را در ظرف از قبل چرب‌شده پهن کنید.

مرحله2

مقدار کمی از مواد میانی تهیه‌شده را روی لایه قرار داده، روی آن پنیر پیتزا بریزید و تمامی لایه‌ها را به‌همین‌ترتیب ادامه دهید.

مرحله3

بعد از آنکه4الی6لایه از لازانیا را به‌همین‌ترتیب روی هم چیدید، روی سطح لایه آخر را با پنیر پیتزا بپوشانید و ظرف را به مدت30تا35دقیقه در فری که از قبل با دمای180درجه گرم کرده‌اید بگذارید.

پیچیدن بقچه‌ای

مرحله1

دو ورقه لازانیا را به حالت بعلاوه(+)روی هم بگذارید.

مرحله2

در مرکز تلاقی دو ورقه از مواد میانی تهیه‌شده بریزید، سپس پنیر پیتزا روی آن بریزید و ورقه‌ها را از جهات مخالف روی هم بگذارید.

مرحله3

حالا لازانیاها را داخل ظرف مورد نظر که از قبل چرب‌شده بگذارید و روی آن را با پنیر پیتزا بپوشانید و ظرف را به مدت30تا35دقیقه در فری که از قبل با دمای180درجه گرم کرده‌اید بگذارید.

پیچیدن رولی

مرحله1

روی ورقه لازانیا یک لایه نازک از مواد میانی تهیه‌شده بگذارید.بر روی آن پنیر پیتزا بریزید، ورق لازانیا را رول کنید و در ظرف بگذارید.

مرحله2

تمام رول‌ها را کنارهم در ظرفی که از قبل چرب کردید بچینید و روی آن‌ها را با پنیر پیتزا بپوشانید و به مدت30تا35دقیقه در فری که از قبل با دمای180درجه سانتی‌گراد گرم کرده ‌اید بگذارید.

نکته‌ها

نکات
  1. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات، پنیر و به‌طورکلی تمامی مواد به‌صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما می‌توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
  2. بهتر است تا جایی که می‌توانید لازانیا را با کمترین میزان روغن و چربی آماده کنید. زیرا پنیر پیتزا معمولاً بسیار چرب است.
  3. بهتر است ظرف استفاده‌شده برای لازانیا پیرکس یا نچسب باشد. لازم به ذکر است حتما کف و دیواره‌های آن را با کره یا روغن چرب کنید.
  4. بهتر است مواد و پنیر روی هر لایه لازانیا کم و نازک باشد تا لایه‌ها از هم باز نشوند..
  5. بهتر است قبل از آنکه لازانیا را در فر بگذارید مقداری آب روی آن اسپری کنید. این‌کار کمک می‌کند رطوبت پنیر و در نتیجه حالت کشسانی آن بیشتر شود.
  6. اگر بخواهید لازانیای تردتری داشته باشید می‌توانید حین پختن لازانیا یک کاسه آب در فر بگذارید.
  7. 2الی3 دقیقه آخر پخت لازانیا، فر را روی حالت گریل قرار هید تا سطح لازانیا کاملا طلایی و خوش‌رنگ شود.
  8. برای جوشاندن ورقه‌های لازانیای خشک، برای2 نفر به ازای هر بسته 200 تا 250 گرمی از 5 قاشق غذاخوری روغن و 1 قاشق غذاخوری نمک در قابلمه‌ای که دو-سوم آن از آب پر شده استفاده کنید. .
  9. دما و زمان در تمامی فرها یکسان نیست. پس باتوجه به کارایی فر شما ممکن است نیاز باشد زمان کمی بیشتر شود. بنابراین بعد از30 دقیقه به لازانیا سربزنید. .
  10. اگر لازانیا را پس از خروج از فر فورا برش بزنید از هم میپاشد پس بهتر است بعد از آنکه از فر درآمد کمی منتظر بمانید تا از دما و حرارت بیفتد، سپس آن را برش بزنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها