این دستور را درست کردی؟
لازانیا قارچ و گوشت
مواد اولیه لازانیا قارچ و گوشت
برای 2 نفرمواد اولیه لازانیا قارچ و گوشت
2 پیمانه
سهچهارم پیمانه
1 قاشق چایخوری
200 گرم
100 گرم
2 عدد متوسط
5 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
5 قاشق غذاخوری
250 گرم
1 قاشق غذاخوری
2 عدد متوسط
به میزان لازم
1 قاشق چایخوری
4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه لازانیا قارچ و گوشت
طرز تهیه مواد میانی
مرحله1
قارچ و گوجه را خوب بشویید.قارچ را ورقهای و گوجه را ریز خرد کنید.ریحان تازه را خوب بشویید و ساطوری کنید.پیاز و سیر را بشویید و پوست بگیرید.پیاز را نگینی ریز خردکرده و سیر را ریز رنده کنید.
مرحله2
در تابهای روغن داغ کنید و پیاز را تفت دهید تا بلوری شود.سیر را اضافه کنید و تفت دهید.گوشت چرخشده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت برگردد.قارچ، ریحان، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید.حالا گوجهفرنگی را اضافه کنید و تفت دهید؛ کمی صبر کنید تا آب گوجه کشیده شود، سپس رب گوجه را اضافه کرده و خوب تفت دهید تا رنگ رب باز شده و بوی خامی آن گرفته شود.حالا شکر و آب جوش بریزید و درب ماهیتابه را بگذارید تا مواد با حرارت ملایم بپزد و مایه به غلظت برسد.
طرز تهیه لازانیا گوشت و قارچ
مرحله1
اگر ورقه لازانیا خشک تهیه کردهاید، ابتدا یک قابلمه آب جوش بیاورید سپس در آن روغن و نمک بریزید. آب که جوش آمد، ورقهها را در قابلمه بریزید و به همان مدت زمانی که روی بسته نوشته شدهاست بجوشانید.
پس از جوشاندن، ورقهها را با آبسرد آبکشی کرده و کنار بگذارید، لازم به ذکر است اگر انتخاب شما لازانیا پیشپخت باشد، به جوشاندن نیازی ندارید و کافی است ورقهها را چند دقیقه در آب ولرم قرار دهید تا نرم شوند.
فر را در دمای180 درجه ساتیگراد گرم کنید. کف و دیوارههای ظرف نچسب مدنظرتان را با کمی روغن چرب کنید، این کار از خشکشدن و چسبیدن لازانیا جلوگیری میکند.
روش پیچیدن ورقه ای
مرحله1
در این مرحله ابتدا یک لایه ورقه لازانیا را در ظرف از قبل چربشده پهن کنید و در صورت تمایل روی آن را با برس به سس بشامل آغشته کنید. (به طرز تهیه سس بشامل مراجعه کنید.)
مرحله2
مقدار کمی از مواد میانی تهیهشده را روی لایه قرار داده، روی آن پنیر پیتزا بریزید و تمامی لایهها را بههمینترتیب ادامه دهید.
مرحله3
بعد از آنکه4الی6لایه از لازانیا را بههمینترتیب روی هم چیدید، روی سطح لایه آخر را با سس بشامل(در صورت تمایل)و پنیر پیتزا بپوشانید و ظرف را به مدت30تا35دقیقه در فری که از قبل با دمای180درجه گرم کردهاید بگذارید.
روش پیچیدن بقچه ای
مرحله1
دو ورقه لازانیا را به حالت بعلاوه(+)روی هم بگذارید و در صورت تمایل روی ورقهها را به سس بشامل آغشته کنید. (به طرز تهیه سس بشامل مراجعه کنید.)
مرحله2
در مرکز تلاقی دو ورقه از مواد میانی تهیهشده بریزید، سپس پنیر پیتزا روی آن بریزید و ورقهها را از جهات مخالف روی هم بگذارید.
مرحله3
حالا لازانیاها را داخل ظرف مورد نظر که از قبل چربشده بگذارید و روی آن را با سس بشامل(درصورت تمایل)و پنیر پیتزا بپوشانید و ظرف را به مدت30تا35دقیقه در فری که از قبل با دمای180درجه گرم کردهاید بگذارید.
مدل رولی
مرحله1
سطح ورقه لازانیا را در صورت تمایل به سس بشامل آغشته کنید و یک لایه نازک از مواد میانی تهیهشده روی آن بگذارید.بر روی آن پنیر پیتزا بریزید، ورق لازانیا را رول کنید و در ظرف بگذارید.
مرحله2
تمام رولها را کنارهم در ظرفی که از قبل چرب کردید بچینید و روی آنها را با سس بشامل(درصورت تمایل)و پنیر پیتزا بپوشانید و به مدت30تا35دقیقه در فری که از قبل با دمای180درجه سانتیگراد گرم کرده اید بگذارید.
نکتهها
- میزان روغن، نمک، ادویهجات، پنیر، چاشنیها و بهطورکلی تمامی مواد بهصورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
- بهتر است تا جایی که میتوانید لازانیا را با کمترین میزان روغن و چربی آماده کنید. زیرا پنیر پیتزا معمولاً بسیار چرب است.
- بهتر است ظرف استفادهشده برای لازانیا پیرکس یا نچسب باشد. لازم به ذکر است حتما کف و دیوارههای آن را با کره یا روغن چرب کنید.
- بهتر است مواد و پنیر روی هر لایه لازانیا کم و نازک باشد تا لایهها از هم باز نشوند..
- بهتر است قبل از آنکه لازانیا را در فر بگذارید مقداری آب روی آن اسپری کنید. اینکار کمک میکند رطوبت پنیر و در نتیجه حالت کشسانی آن بیشتر شود.
- اگر بخواهید لازانیای تردتری داشته باشید میتوانید حین پختن لازانیا یک کاسه آب در فر بگذارید.
- 2الی3 دقیقه آخر پخت لازانیا، فر را روی حالت گریل قرار هید تا سطح لازانیا کاملا طلایی و خوشرنگ شود.
- برای جوشاندن ورقههای لازانیای خشک، برای2 نفر به ازای هر بسته 200 تا 250 گرمی از 5 قاشق غذاخوری روغن و 1 قاشق غذاخوری نمک در قابلمهای که دو-سوم آن از آب پر شده استفاده کنید. .
- دما و زمان در تمامی فرها یکسان نیست. پس باتوجه به کارایی فر شما ممکن است نیاز باشد زمان کمی بیشتر شود. بنابراین بعد از30 دقیقه به لازانیا سربزنید. .
- اگر لازانیا را پس از خروج از فر فورا برش بزنید از هم میپاشد پس بهتر است بعد از آنکه از فر درآمد کمی منتظر بمانید تا از دما و حرارت بیفتد، سپس آن را برش بزنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها