slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
120 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز

این دستور را درست کردی؟


خوراک لوبیا و قارچ

3
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه خوراک لوبیا و قارچ

برای 2 نفر

مواد اولیه خوراک لوبیا و قارچ

عصاره گوشت

1 عدد متوسط

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

قارچ

100 گرم

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

پیاز

1 عدد متوسط

آب

به میزان لازم

رب گوجه فرنگی

2 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

لوبیا چیتی

1 پیمانه

کره

1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه خوراک لوبیا و قارچ

آماده سازی

مرحله 1

  1. پیاز را بشویید و پوست بگیرید، سپس به صورت نگینی خرد کنید.
  2. لوبیا چیتی را پاک کنید و بشویید.

مراحل پخت

مرحله 1

در قابلمه مقداری روغن بریزید، وقتی داغ شد پیاز را اضافه کرده و سرخ کنید. در ادامه فلفل، زردچوبه و رب گوجه را بیفزایید و تفت دهید تا رنگ رب باز شود.

مرحله 2

وقتی رنگ رب باز شد، لوبیا، آبجوش و عصاره گوشت را اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید، لوبیا روی حرارت ملایم بپزد.

  • چون عصاره گوشت نمک دارد. اواخر پخت، نمک غذا را بچشید و اگر نیاز بود نمک بزنید.

مرحله 3

در انتهای پخت لوبیا، قارچ‌ها را بشویید و ورقه‌ای خرد کنید. در یک تابه کره بریزید و قارچ را در آن تفت دهید، سپس آن‌ها را به لوبیا اضافه کنید.

نوش جان!

نکته‌ها

بهتر است لوبیا را از شب قبل یا حداقل 8 ساعت پیش از پخت بخیسایند. برای این کار لوبیاها را در یک کاسه ریخته و تا سطح روی آن آب بریزید. پیشنهاد می‌شود در این مدت، چند بار آب لوبیا را عوض کنید تا نفخش گرفته شود. خیساندن لوبیا به سریع‌تر پختنش کمک می‌کند.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها