slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
5 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
فرانسه

این دستور را درست کردی؟


کاناپ قارچ

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه کاناپ قارچ

برای 2 نفر

مواد اولیه کاناپ قارچ

آویشن

نصف قاشق چای‌خوری

کنجد (در صورت تمایل)

1 قاشق چای‌خوری

نان تست

6 عدد متوسط

کره

50 گرم

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

قارچ

200 گرم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

پنیر خامه ای(CREAM cheese)

2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کاناپ قارچ

مرحله 1

قارچ‌ها را بشویید و حلقه‌ای خرد کنید. در تابه مقداری کره بریزید و قارچ را در آن تفت دهید تا آبش کشیده شود، بعد به آن نمک، فلفل سیاه و آویشن بزنید.

مرحله 2

نان را تست کنید. اگر تستر ندارید می‌توانید یک تابه روی اجاق بگذارید دو طرف نان را در آن برشته کنید.

مرحله 3

روی نان تست مقداری پنیر خامه‌ای بمالید، قارچ را روی آن بریزید و درصورت تمایل برای تزیین کمی پاپریکا هم روی قارچ بپاشید.

نکته‌ها

نکات
  1. میزان کره، نمک و ادویه‌جات برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. در صورت تمایل می‌توانید برای تزیین به جای 1 قاشق چای‌خوری پاپریکا برای 2 نفر از یک قاشق غذاخوری کنجد استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها