slider image
slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
مخلوط کردن
زادگاه
فرانسه

این دستور را درست کردی؟


دیپ قارچ

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه دیپ قارچ

برای 2 نفر

مواد اولیه دیپ قارچ

پونه کوهی یا پونه (پودر خشک)

1 قاشق چای‌خوری

سس مایونز

2 قاشق غذاخوری

سیر (حبه)

1 عدد متوسط

نمک

یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

فلفل قرمز

یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

قارچ

200 گرم

گردو (خرد شده)

1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه دیپ قارچ

مرحله 1

ابتدا قارچ و گردوها را به صورت نگینی خرد کرده و سپس سیر را رنده کنید.

مرحله 2

در این مرحله قارچ، گردو، سس مایونز، سیر رنده شده، پونه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و نوش جان کنید. شما میتونید برای سرو این دیپ خوشمزه، قارچ های بزرگ را برداشته و ساقه هایشان را جدا کنید و با مواد فوق درونشان را پر کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها