این دستور را درست کردی؟
لازانیا قارچ
مواد اولیه لازانیا قارچ
برای 2 نفرمواد اولیه لازانیا قارچ
50 گرم
2.5 پیمانه
1 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
200 گرم
5 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
250 گرم
2 پیمانه
به میزان لازم
1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه لازانیا قارچ
تهیه سس قارچ
مرحله1
کره را در ماهیتابه و روی حرارت ملایم بگذارید تا ذوب شود.
مرحله2
آرد را به کره ذوبشده اضافه کرده و مرتبا زیر و رو کنید تا بوی خامی آرد گرفته شود.
مرحله3
در این مرحله شیر را اضافه کنید و مرتبا همبزنید تا آرد در شیر خوب حل شود و گلوله نشود.نمک و فلفل را به آرد و شیر اضافه کرده و خوب همبزنید تا به غلظت لازم برسد، سپس خامه را به آن اضافه کنید و زیر گاز را خاموش کنید.
مرحله4
قارچها را خوب بشویید و خشک کنید، سپس ورقهای خرد کنید. ماهیتابه نچسب را روی گاز بگذارید تا روی حرارت ملایم گرم شود، قارچ را در آن بریزید و تفت دهید.
وقتی که آب قارچ کشیده شد، آبلیمو اضافه کنید و تفت دهید. درنهایت قارچ را به سس از قبل تهیهشده اضافه و ترکیب کنید.
تهیه لازانیا
مرحله1
اگر ورقه لازانیا خشک تهیه کردهاید، ابتدا یک قابلمه آب جوش بیاورید، سپس در آن روغن و نمک بریزید. آب که جوش آمد، ورقههای لازانیا را در قابلمه بریزید و به همان مدت زمانی که روی بسته نوشته شدهاست بجوشانید.
پس از جوشاندن، ورقهها را با آبسرد آبکشی کرده و کنار بگذارید، لازم به ذکر است اگر انتخاب شما لازانیا پیشپخت باشد، به جوشاندن نیازی ندارید و کافی است ورقهها را چند دقیقه در آب ولرم قرار دهید تا نرم شوند.
فر را در دمای 180 درجه ساتیگراد گرم کنید. کف و دیوارههای ظرف نچسب مدنظرتان را با کمی روغن چرب کنید، این کار از خشکشدن و چسبیدن لازانیا جلوگیری میکند.
پیچیدن ورقهای
مرحله1
ابتدا یک لایه ورقه لازانیا را در ظرف از قبل چربشده پهن کنید.
مرحله2
مقدار کمی از مواد میانی تهیهشده را روی لایه قرار داده، روی آن پنیر پیتزا بریزید و تمامی لایهها را بههمینترتیب ادامه دهید.
مرحله3
بعد از آنکه4الی6لایه از لازانیا را بههمینترتیب روی هم چیدید، روی سطح لایه آخر را با پنیر پیتزا بپوشانید و ظرف را به مدت30تا35دقیقه در فری که از قبل با دمای180درجه گرم کردهاید بگذارید.
پیچیدن بقچهای
مرحله1
دو ورقه لازانیا را به حالت بعلاوه(+)روی هم بگذارید.
مرحله2
در مرکز تلاقی دو ورقه از مواد میانی تهیهشده بریزید، سپس پنیر پیتزا روی آن بریزید و ورقهها را از جهات مخالف روی هم بگذارید.
مرحله3
حالا لازانیاها را داخل ظرف مورد نظر که از قبل چربشده بگذارید و روی آن را با پنیر پیتزا بپوشانید و ظرف را به مدت30تا35دقیقه در فری که از قبل با دمای180درجه گرم کردهاید بگذارید.
پیچیدن رولی
مرحله1
در سطح ورقه لازانیا یک لایه نازک از مواد میانی تهیهشده بگذارید.بر روی آن پنیر پیتزا بریزید، ورق لازانیا را رول کنید و در ظرف بگذارید.
مرحله2
تمام رولها را کنارهم در ظرفی که از قبل چرب کردید بچینید و روی آنها را با پنیر پیتزا بپوشانید و به مدت30تا35دقیقه در فری که از قبل با دمای180درجه سانتیگراد گرم کردهاید بگذارید.
نکتهها
- میزان روغن، نمک، ادویهجات، پنیر و بهطورکلی تمامی مواد بهصورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
- بهتر است تا جایی که میتوانید لازانیا را با کمترین میزان روغن و چربی آماده کنید. زیرا پنیر پیتزا معمولاً بسیار چرب است.
- بهتر است ظرف استفادهشده برای لازانیا پیرکس یا نچسب باشد. لازم به ذکر است حتما کف و دیوارههای آن را با کره یا روغن چرب کنید.
- بهتر است مواد و پنیر روی هر لایه لازانیا کم و نازک باشد تا لایهها از هم باز نشوند..
- بهتر است قبل از آنکه لازانیا را در فر بگذارید مقداری آب روی آن اسپری کنید. اینکار کمک میکند رطوبت پنیر و در نتیجه حالت کشسانی آن بیشتر شود.
- اگر بخواهید لازانیای تردتری داشته باشید میتوانید حین پختن لازانیا یک کاسه آب در فر بگذارید.
- 2 الی 3 دقیقه آخر پخت لازانیا، فر را روی حالت گریل قرار هید تا سطح لازانیا کاملا طلایی و خوشرنگ شود.
- برای جوشاندن ورقههای لازانیای خشک، برای2 نفر به ازای هر بسته 200 تا 250 گرمی از 5 قاشق غذاخوری روغن و 1 قاشق غذاخوری نمک در قابلمهای که دو-سوم آن از آب پر شده استفاده کنید. .
- دما و زمان در تمامی فرها یکسان نیست. پس باتوجه به کارایی فر شما ممکن است نیاز باشد زمان کمی بیشتر شود. بنابراین بعد از 30 دقیقه به لازانیا سربزنید. .
- اگر لازانیا را پس از خروج از فر فورا برش بزنید از هم میپاشد پس بهتر است بعد از آنکه از فر درآمد کمی منتظر بمانید تا از دما و حرارت بیفتد، سپس آن را برش بزنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها