slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
فرانسه

این دستور را درست کردی؟


سوپ قارچ

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سوپ قارچ

برای 2 نفر

مواد اولیه سوپ قارچ

خامه

2 قاشق غذاخوری

کره

50 گرم

پیاز

1 عدد متوسط

آویشن

1 قاشق مرباخوری

فلفل سفید (یا فلفل سیاه)

1 قاشق چای‌خوری

شیرگاو (داغ)

3 پیمانه

آرد سفید

2 قاشق غذاخوری

قارچ

100 گرم

عصاره مرغ (یا عصاره گوشت)

1 عدد متوسط

آب

به میزان لازم

جعفری (تازه و ساطوری)

2 قاشق غذاخوری

نمک

یک‌سوم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه سوپ قارچ

مرحله 1

در ابتدا پیاز را بشویید، پوست بگیرید و ریز خرد کنید، سپس قارچ‌ها را خوب بشویید و ورقه‌ای برش بزنید. جعفری را پاک کرده، بشویید و خرد کنید. شیر را روی حرارت بگذارید تا داغ شود و به مرحله جوشیدن برید اما نجوشد. عصاره مرغ را در مقداری از این شیرِداغ حل کنید؛ آرد را هم با مقداری نمک مخلوط کرده و 3 بار الک کنید تا سبک شود. پس از آن آرد را به کمک الک کم کم به باقیمانده شیر اضافه کرده وهم‌بزنید تا شیر و آرد خوب با هم ترکیب شوند و مخلوط یکدستی ایجاد شود که آرد در آن گلوله نباشد.

مرحله 2

در قابلمه کره بریزید و روی حرارت ملایم ذوب کنید، سپس پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود. حالا قارچ را به آن اضافه کرده و همراه با فلفل، نمک و آویشن تفت دهید. حالا ترکیب شیر و آرد و عصاره تهیه شده در مرحله قبل را به قارچ اضافه کرده و روی حرارت ملایم هم‌بزنید تا سوپ غلیظ شود. دقت کنید که حرارت زیاد نباشد، چون باعث آب شدن قارچ‌ها می‌شود و سوپ شما ظاهر زیبایی نخواهد داشت؛ در نهایت جعفری را اضافه کنید.

مرحله 3

زمانی که سوپ جا افتاد، حرارت را خاموش کرده و خامه را اضافه کنید و هم بزنید. قبل از سرو، کمی از غذا بچشید و نمک و فلفل غذا را بر حسب ذائقه خود اندازه کنید. دقت داشته باشید بعد از اضافه کردن خامه، سوپ روی حرارت نماند، چون خامه می بُرد.

نکته‌ها

نکات
  1. میزان کره، نمک، ادویه‌جات، شیر و خامه به‌صورت استاندارد تعریف شده‌ است؛ اما شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که طعم پیش‌فرض بعد از تغییر میزان مواد، مانند سبزیجات،ادویه‌جات یا استفاده از چاشنی‌های مدنظرتان تغییر خواهد کرد.
  2. برای تزیین می‌توانید از مقداری جعفری خردشده و نان تست سرخ‌شده استفاده کنید.

  3. اگر در هر مرحله از پخت غذا کم آب بود می‌توانید به آن آبِ جوش یا شیر داغ اضافه کنید.
  4. غلظت سوپ به سلیقه شما بستگی دارد. اگر تمایل دارید غذای شما رقیق‌تر باشد می‌توانید میزان بیشتری آب‌جوش یا شیرِداغ در غذا بریزید.
  5. می‌توانید برای هر 2 نفر به جای استفاده از عصاره از 1 پیمانه آبِ قلم یا آبِ مرغ استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها