slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول-زمستان
زادگاه
گیلان-مازندران

این دستور را درست کردی؟


نرگسی اسفناج

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه نرگسی اسفناج

برای 2 نفر

مواد اولیه نرگسی اسفناج

پیاز

1 عدد متوسط

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

اسفناج

500 گرم

روغن مایع

5 قاشق غذاخوری

تخم مرغ

3 عدد متوسط

نمک

نصف قاشق چای‌خوری

سیر (حبه)

3 عدد متوسط

طرز تهیه نرگسی اسفناج

آماده سازی

مرحله 1

پیاز و سیر را بشویید و پوست بگیرید. بعد پیاز را نگینی و سیر را ریز خرد کنید.

مرحله 2

اسفناج را پاک کرده‌، بشویید و درشت خرد کنید.

مرحله 1

اسفناج را در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا با آب خودش بپزد و آبش تبخیر شد.

مرحله 2

پیاز را در تابه تفت دهید تا بلوری شود بعد سیر را اضافه کنید، نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و دوباره تفت دهید.

مرحله 3

اسفناج پخته شده را اضافه کرده و مخلوط کنید تا کمی سرخ شود. حالا تخم‌مرغ‌ را روی آن بشکنید (یا روی مخلوط حفره باز کنید و تخم‌مرغ را داخل حفره ها بریزید) و درب ظرف را بگذارید تا تخم‌مرغ ببندند.

نکته‌ها

  1. میزان روغن، نمک و ادویه‌جات برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. تعداد تخم‌مرغ می تواند بسته به ذائقه شما بیشتر باشد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها