این دستور را درست کردی؟
نرگسی اسفناج
5
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه نرگسی اسفناج
برای 2 نفرمواد اولیه نرگسی اسفناج
پیاز
1 عدد متوسط
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
زردچوبه
نصف قاشق چایخوری
اسفناج
500 گرم
روغن مایع
5 قاشق غذاخوری
تخم مرغ
3 عدد متوسط
نمک
نصف قاشق چایخوری
سیر (حبه)
3 عدد متوسط
طرز تهیه نرگسی اسفناج
آماده سازی
مرحله 1
پیاز و سیر را بشویید و پوست بگیرید. بعد پیاز را نگینی و سیر را ریز خرد کنید.
مرحله 2
اسفناج را پاک کرده، بشویید و درشت خرد کنید.
مرحله 1
اسفناج را در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا با آب خودش بپزد و آبش تبخیر شد.
مرحله 2
پیاز را در تابه تفت دهید تا بلوری شود بعد سیر را اضافه کنید، نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و دوباره تفت دهید.
مرحله 3
اسفناج پخته شده را اضافه کرده و مخلوط کنید تا کمی سرخ شود. حالا تخممرغ را روی آن بشکنید (یا روی مخلوط حفره باز کنید و تخممرغ را داخل حفره ها بریزید) و درب ظرف را بگذارید تا تخممرغ ببندند.
نکتهها
- میزان روغن، نمک و ادویهجات برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- تعداد تخممرغ می تواند بسته به ذائقه شما بیشتر باشد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها