slider image
slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
کهگیلویه و بویر احمد

این دستور را درست کردی؟


او انگیون

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه او انگیون

برای 2 نفر

مواد اولیه او انگیون

آبغوره

3 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

انگدان خشک

2 قاشق غذاخوری

آب

2.5 پیمانه

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

آرد سفید

2 قاشق غذاخوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه او انگیون

آماده سازی

مرحله 1

پیاز را بشویید و پوست بگیرید، سپس نگینی خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

در قابلمه روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید کنید تا بلوری شود، سپس زردچوبه بزنید.

مرحله 2

آرد را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.

مرحله 3

وقتی بوی خامی آرد گرفته شد، انگدان خشک را اضافه کنید و تفت دهید. بعد مقداری آب بریزید و بگذارید بجوشد.

مرحله 4

در پایان، نمک و آبغوره را اضافه کنید و اجازه دهید غذا چند دقیقه غل بزند و کمی غلیظ شود. این غذا همانند سوپ صرف می‌شود. نوش جان!

نکته‌ها

  • میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و چاشنی‌ها به صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما می‌توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  • هرجا نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
  • میزان آب استفاده‌شده در این غذا بنابر سلیقه شما و میزان سفتی وغلظت مد نظر شما می‌تواند تغییر کند. اما به‌صورت استاندارد در هر مرحله به ازای هر 2 نفر، 2 تا 3 پیمانه آب برای پخت موادی که به اشکنه اضافه می‌شود کافیست. البته این در صورتی است که حرارت ملایم باشد تا غذا به آرامی بپزد و جا بیفتد.
  • قبل از سرو، نمک غذا را اندازه کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

errror occured