slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
زادگاه
کهگیلویه و بویر احمد

این دستور را درست کردی؟


او گوجه

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه او گوجه

برای 2 نفر

مواد اولیه او گوجه

روغن مایع

5 گرم

سیر کوهی (خردشده-درصورت تمایل)

1 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

آب

به میزان لازم

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

تره کوهی (خردشده)

2 قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی

4 عدد متوسط

طرز تهیه او گوجه

آماده سازی

مرحله 1

  1. گوجه‌ها را بشویید، درصورت تمایل پوست بگیرید و خرد کنید.
  2. تره کوهی را بشویید و خرد کنید. (در صورت تمایل به استفاده از سیر کوهی آن را هم بشویید و خرد کنید.)

مراحل پخت

مرحله 1

در قابلمه‌ای روغن یا کره محلی بریزید و گوجه را در آن تفت دهید. حالا تره کوهی را اضافه کنید و کمی تفت دهید. نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کرده، درب قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوجه آب بیندازد.

مرحله 2

وقتی غذا حالت آبکی گرفت، مقدار کمی آب هم به آن اضافه کنید تا گوجه خوب بپزد. بعد از 10 تا 15 دقیقه غذای شما آماده سرو است.

نوش جان!

نکته‌ها

نکات
  1. میزان روغن، نمک و ادویه‌جات برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
  3. میزان آب استفاده‌شده در این غذا بنابر سلیقه شما و میزان سفتی وغلظت مد نظر شما می‌تواند تغییر کند. اما به‌صورت استاندارد در هر مرحله به ازای هر 2 نفر، 2 تا 3 پیمانه آب برای پخت موادی که به اشکنه اضافه می‌شود کافیست. البته این در صورتی است که حرارت ملایم باشد تا غذا به آرامی بپزد و جا بیفتد.
  4. قبل از سرو، نمک غذا را اندازه کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها