سوپ اسپانیایی
این دستور را درست کردی؟
هلیم جو
4.5
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه هلیم جو
برای 2 نفرمواد اولیه هلیم جو
کنجد (برای تزیین)
1 قاشق غذاخوری
دارچین (پودر- برای تزیین)
2 قاشق چایخوری
نارگیل (پودرشده برای تزیین)
1 قاشق غذاخوری
آب
3 پیمانه
پسته (پودرشده برای تزیین)
1 قاشق غذاخوری
نمک
نصف قاشق چایخوری
جو دو سر پرک
1 پیمانه
کره
2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه هلیم جو
مرحله1
جوپرک را به همراه آب در قابلمه بریزید روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و به غلظت بیفتد. غذا که شروع به غل زدن کند، جوپرک بلافاصله لعاب میاندازد.
مرحله2
حالا نمک و کره را اضافه کنید و با گوشت کوب کمی بکوبید. در نهایت حلیم جو را در کاسه بکشید و در صورت تمایل با کنجد، پودر دارچین، پودر پسته و پودر نارگیل یا هر ماده دیگری که به آن علاقه دارید تزیین کنید.
نکتهها
- میزان کره را میتوانید به دلخواه خود کم یا زیاد کنید.
- میتوانید هلیم را فقط با شکر یا دارچین میل کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها