slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
40 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
متوسط

این دستور را درست کردی؟


باقالی روغن

5

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه باقالی روغن

برای 2 نفر

مواد اولیه باقالی روغن

نمک

1 قاشق چای‌خوری

تخم مرغ

4 عدد متوسط

آب

به میزان لازم

باقلا (تازه)

2 پیمانه

روغن حیوانی (یا روغن مایع)

یک‌سوم پیمانه

نان سنگک

نصف عدد متوسط

نعنا خشک

1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه باقالی روغن

مرحله1

باقلا را بشویید، از غلاف اول در بیاورید و با مقداری آب و کمی نمک در قابلمه بریزید تا بپزند.

مرحله2

وقتی باقلاها پختند، حرارت را خاموش کنید و از قابلمه خارجشان کنید و پوست‌شان را هم جدا کنید. بعد نان سنگک را تکه‌تکه کنید. تکه‌های نان سنگک را در آب باقلا بریزید تا خیس بخورند و نرم شوند. در ادامه نان‌ها را هم از آب باقلا جدا کنید.

مرحله3

در این مرحله تخم‌مرغ را به‌صورت هم‌زده یا به شکل دل‌خواهتان سرخ کنید. در نهایت برای سرو مقداری روغن داغ کنید. به‌ترتیب نان، باقلا‌پخته، روغن داغ‌شده، نعناخشک و تخم‌مرغ را روی هم در بشقاب بکشید و میل کنید. اغلب این غذا را با لیمو ترش تازه یا نارنج و پیاز سرو می‌کنند.

نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها