این دستور را درست کردی؟
پاستا زیتون و گوجه
مواد اولیه پاستا زیتون و گوجه
برای 2 نفربرای پاستا
به میزان لازم
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
250 گرم
برای سس
1 قاشق غذاخوری
2 عدد متوسط
4 عدد متوسط
یک و نیم پیمانه
یکسوم پیمانه
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه پاستا زیتون و گوجه
مرحله 1
در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید، به آب در حال جوشیدن نمک و کمی روغن اضافه کنید. برای جوشاندن پاستا به 1 قاشق غذاخوری نمک نیاز دارید، روغن به میزان یک قاشق غذاخوری از به هم چسبیدن پاستاها جلوگیری میکند. حالا پاستا را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه بپزد، سپس آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.
مرحله 2
سیر را ریز رنده کنید، گوجه را هم خرد کنید. هسته زیتونها را جدا کنید (بهتر است از هسته جدا کن استفاده کنید). کره را در یک ماهیتابه روی حرارت ملایم ذوب کنید و سیر رنده شده را در آن تفت دهید، گوجههای خرد شده را اضافه کنید و اجازه دهید کمی بجوشد. گوجه خودش آب میاندازد ولی در صورت نیاز میتوانید کمی آب هم اضافه کنید. حالا رب گوجه فرنگی را اضافه کنید، بنا بر سلیقه خودتان میتوانید از رب بیشتری استفاده کنید.
مرحله 3
نمک و فلفل اضافه کنید و درب ماهیتابه را ببنید و اجازه دهید، سس به مدت 3 دقیقه با حرارت ملایم بپزد تا به غلظت برسد. حالا زیتون های بدون هسته را اضافه کنید و اجازه دهید با سس بجوشد. بعد از 2 الی 3 دقیقه حرارت را خاموش کنید.
مرحله 4
پاستای آبکش شده را در ظرف سرو بریزید و با سسی که آماده کردهاید، مخلوط کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها