slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
جوشاندن-تفت دادن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایتالیا

این دستور را درست کردی؟


پاستا زیتون و گوجه

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه پاستا زیتون و گوجه

برای 2 نفر

برای پاستا

آب

به میزان لازم

روغن مایع

2 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق غذاخوری

پاستا

250 گرم

برای سس

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

سیر (حبه)

2 عدد متوسط

گوجه فرنگی

4 عدد متوسط

زیتون (حلقه‌ای خردشده)

یک و نیم پیمانه

روغن مایع

یک‌سوم پیمانه

نمک

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه پاستا زیتون و گوجه

مرحله 1

در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید، به آب در حال جوشیدن نمک و کمی روغن اضافه کنید. برای جوشاندن پاستا به 1 قاشق غذاخوری نمک نیاز دارید، روغن به میزان یک قاشق غذاخوری از به هم چسبیدن پاستاها جلوگیری می‌کند. حالا پاستا را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه بپزد، سپس آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.

مرحله 2

سیر را ریز رنده کنید، گوجه را هم خرد کنید. هسته زیتون‌ها را جدا کنید (بهتر است از هسته جدا کن استفاده کنید). کره را در یک ماهیتابه روی حرارت ملایم ذوب کنید و سیر رنده شده را در آن تفت دهید، گوجه‌های خرد شده را اضافه کنید و اجازه دهید کمی بجوشد. گوجه خودش آب می‌اندازد ولی در صورت نیاز می‌توانید کمی آب هم اضافه کنید. حالا رب گوجه فرنگی را اضافه کنید، بنا بر سلیقه خودتان می‌توانید از رب بیشتری استفاده کنید.

مرحله 3

نمک و فلفل اضافه کنید و درب ماهیتابه را ببنید و اجازه دهید، سس به مدت 3 دقیقه با حرارت ملایم بپزد تا به غلظت برسد. حالا زیتون های بدون هسته را اضافه کنید و اجازه دهید با سس بجوشد. بعد از 2 الی 3 دقیقه حرارت را خاموش کنید.

مرحله 4

پاستای آبکش شده را در ظرف سرو بریزید و با سسی که آماده کرده‌اید، مخلوط کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها