slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان انتظار
20 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
مخلوط کردن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ترکیه-ایران-کشورهای عربی-ایتالیا

این دستور را درست کردی؟


توپک پنیر زیتونی

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه توپک پنیر زیتونی

برای 2 نفر

مواد اولیه توپک پنیر زیتونی

سیاه دانه

2 قاشق غذاخوری

گردو (نیم کوب)

2 قاشق غذاخوری

کنجد

2 قاشق غذاخوری

پنیر (خامه‌ای)

3 قاشق غذاخوری

نعناخشک

1 قاشق غذاخوری

کره

1 قاشق غذاخوری

زعتر

2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون

یک‌سوم پیمانه

طرز تهیه توپک پنیر زیتونی

مرحله1

پنیر، کره و نعنا خشک را در کاسه‌ای بریزید و با قاشق له کنید. گرد و را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. کف دستان خود را با روغن زیتون چرب کنید و هر بار به میزان 1 قاشق مرباخوری از پنیر بردارید و در دست گرد کرده و توپ‌های کوچکی درست کنید. به مدت 20 دقیقه توپک‌ها را در یخچال بگذارید تا استراحت کنند.

مرحله2

بعد از20 دقیقه توپ‌ها را در کنجد، سیاه دانه و زعتر بغلتانید. در ظرف مورد نظر برای سرو روغن زیتون بریزید و توپک‌ها را در آن بچینید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها