توپک پنیر و گردو و نعنا
این دستور را درست کردی؟
توپک پنیر زیتونی
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه توپک پنیر زیتونی
برای 2 نفرمواد اولیه توپک پنیر زیتونی
سیاه دانه
2 قاشق غذاخوری
گردو (نیم کوب)
2 قاشق غذاخوری
کنجد
2 قاشق غذاخوری
پنیر (خامهای)
3 قاشق غذاخوری
نعناخشک
1 قاشق غذاخوری
کره
1 قاشق غذاخوری
زعتر
2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون
یکسوم پیمانه
طرز تهیه توپک پنیر زیتونی
مرحله1
پنیر، کره و نعنا خشک را در کاسهای بریزید و با قاشق له کنید. گرد و را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. کف دستان خود را با روغن زیتون چرب کنید و هر بار به میزان 1 قاشق مرباخوری از پنیر بردارید و در دست گرد کرده و توپهای کوچکی درست کنید. به مدت 20 دقیقه توپکها را در یخچال بگذارید تا استراحت کنند.
مرحله2
بعد از20 دقیقه توپها را در کنجد، سیاه دانه و زعتر بغلتانید. در ظرف مورد نظر برای سرو روغن زیتون بریزید و توپکها را در آن بچینید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها