slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
ملس
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز

این دستور را درست کردی؟


خوراک مرغ پرتقالی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه خوراک مرغ پرتقالی

برای 2 نفر

مواد اولیه خوراک مرغ پرتقالی

پیاز

1 عدد بزرگ

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

2 قاشق غذاخوری

کره

50 گرم

گوشت مرغ (فیله مرغ)

400 گرم

زرشک

3 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق مرباخوری

زعفران

4 قاشق غذاخوری

عسل

1 قاشق مرباخوری

آب پرتقال

2 پیمانه

طرز تهیه خوراک مرغ پرتقالی

مرحله 1

پیاز را بشویید، پوست بگیرید و خلالی خرد کنید. تکه‌های مرغ را در یک کاسه با نمک، فلفل و پیاز مخلوط کنید، بعد مواد را در یخچال بگذارید تا مرغ مزه‌دار شود. (مرغ هر چقدر بیشتر در مواد بماند بهتر مزه‌دار می‌شود؛ البته بهترین بازه زمانی برای خوابندن مرغ در مواد بین 1 تا 10 ساعت است.)

مرحله 2

یک ماهیتابه روی حرارت بگذارید و مقداری کره در آن بریزید تا آب شود، بعد کمی روغن هم اضافه کنید. هر دو طرف تکه‌های مزه‌دار شده مرغ را در آن سرخ کنید تا طلایی شوند.

مرحله 3

حالا آب پرتقال و عسل را روی مرغ‌ها بریزید، درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید، غذا روی حرارت ملایم بپزد و سس غلیظ شود. در اواخر زمان پخت، زعفران دم‌کرده را اضافه کرده و هم بزنید.

  • در صورت تمایل می‌توانید در اواخر پخت کمی زرشک را با روغن سرخ کرده و به مواد اضافه کنید.

نکته‌ها

  1. برای این غذا می‌توانید هم از آب پرتقال طبیعی و هم آب میوه‌های پاکتی استفاده کنید. در نظر داشته باشید، زمانی که از آب پرتقال طبیعی استفاده می‌کنید، ممکن است غذا بعد از پخت کمی تلخی داشته باشد.
  2. استفاده از  عسل برای براق و کاراملی شدن سس این غذاست، البته دقت کنید که باعث شیرین شدن غذا هم می‌شود.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها