slider image
slider image
زمان پخت
15 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
خاورمیانه

این دستور را درست کردی؟


مُحلبی بهارنارنج

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه مُحلبی بهارنارنج

برای 2 نفر

عرق بهارنارنج

2 قاشق غذاخوری

نشاسته ذرت

2 قاشق غذاخوری

خامه

2 قاشق غذاخوری

شیرگاو

2 پیمانه

شکر

3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه مُحلبی بهارنارنج

مرحله 1

در قابلمه شیربریزید، نشاسته ذرت را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب یکدستی ایجاد شود. شکر را اضافه کرده، مخلوط کنید. قابلمه روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم‌بزنید تا شیر به‌جوش آید و غلیظ شود.

مرحله 2

حرارت را خاموش کرده، بلافاصله عرق بهارنارنج و خامه را اضافه کنید و هم‌بزنید تا خامه کاملا باز شود.

نوش جان!

نکته‌ها

نکات
  1. میزان شکر و خامه به‌صورت استاندارد تعریف شده‌است؛ البته شما می‌توانید این مقدار را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. می‌توانید خامه را در صورت تمایل حذف کنید.
  3. وقتی غذا روی اجاق است خامه را اضافه نکنید تا نجوشد و نبُرَد.
  4. به‌جای شکر می‌توانید برای 2 نفر از 2 قاشق غذاخوری عسل یا شیره خرما یا توت یا از 2 پیمانه خرده نبات یا 2 شاخه نبات استفاده کنید.
  5. برای استفاده از عسل، چند ثانیه صبر کنید تا محلبی کمی از حرارت بیفتد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها