این دستور را درست کردی؟
پاناکوتا
مواد اولیه پاناکوتا
برای 2 نفر1 قاشق غذاخوری
3 قاشق غذاخوری
یکچهارم پیمانه
نصف پیمانه
1 عدد متوسط
1 پیمانه
یک و نیم پیمانه
نصف قاشق چایخوری
یکچهارم پیمانه
طرز تهیه پاناکوتا
مرحله 1
ابتدا 4/1 لیوان آب را با 1 قاشق غذا خوری سر پر پودر ژلاتین مخلوط میکنیم تا به حالت اسفنجی دربیاید و آن را روی بخار کتری در حال جوش قرار میدهیم تا ذرات ژلاتین حل شود.
مرحله 2
5/1 لیوان شیر را به همراه 3 قاشق غذاخوری شکر در ظرف دیگری روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود اما مراقب باشید که نجوشد. سپس از روی حرارت بردارید تا کمی از دما بیفتد و پس از آن وانیل و ژلاتین بن ماری شده را اضافه کنید. خامه را هم بزنید تا شل شود، سپس به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله 3
ژله مورد نظر خود را طبق دستور روی جعبه آن تهیه کنید و آن را در محیط آشپزخانه قرار دهید.
مرحله 4
ابتدا در ظرف مورد نظرتان 5 قاشق غذاخوری پاناکوتا را بریزید و آن را در یخچال قرار دهید، پس از 30 دقیقه از یخچال خارج کنید و روی آن 5 قاشق غذا خوری ژله مورد نظر خود را به همراه میوه آن بریزید و مجددا در یخچال بگذارید سپس به همین صورت ادامه دهید تا مواد تمام شود.
نکتهها
در زمانی که ژله و پاناکوتا را در لیوان می ریزید تا ببندد روی باقیمانده ژله و پاناکوتا را در ظرف با سلفون بپوشانید تا رویه نبندد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها