slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
زمان انتظار
120 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
روش تهیه
جوشاندن
سطح مهارت
متوسط
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایتالیا

این دستور را درست کردی؟


پاناکوتا

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه پاناکوتا

برای 2 نفر

ژلاتین (پودر)

1 قاشق غذاخوری

شکر

3 قاشق غذاخوری

خامه (صبحانه)

یک‌چهارم پیمانه

آب (سرد-برای پودر ژله)

نصف پیمانه

پودر ژله (بسته‌ای- طعم پرتقال)

1 عدد متوسط

آب (جوش-برای پودر ژله)

1 پیمانه

شیرگاو

یک و نیم پیمانه

وانیل

نصف قاشق چای‌خوری

آب (سرد-برای پودر ژلاتین)

یک‌چهارم پیمانه

طرز تهیه پاناکوتا

مرحله 1

ابتدا 4/1 لیوان آب را با 1 قاشق غذا خوری سر پر  پودر ژلاتین مخلوط می‌کنیم تا به حالت اسفنجی دربیاید و آن را روی بخار کتری در حال جوش قرار می‌دهیم تا ذرات ژلاتین حل شود.

مرحله 2

5/1 لیوان شیر را به همراه 3 قاشق غذاخوری شکر در ظرف دیگری روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود اما مراقب باشید که نجوشد. سپس از روی حرارت بردارید تا کمی از دما بیفتد و پس از آن وانیل و ژلاتین بن ماری شده را اضافه کنید. خامه را هم بزنید تا شل شود، سپس به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله 3

ژله مورد نظر خود را طبق دستور روی جعبه آن تهیه کنید و آن را در محیط آشپزخانه قرار دهید.

مرحله 4

ابتدا در ظرف مورد نظرتان 5 قاشق غذاخوری پاناکوتا را بریزید و آن را در یخچال قرار دهید، پس از 30 دقیقه از یخچال خارج کنید و روی آن 5 قاشق غذا خوری ژله مورد نظر خود را به همراه میوه آن بریزید و مجددا در یخچال بگذارید سپس به همین صورت ادامه دهید تا مواد تمام شود.

نکته‌ها

نکات

در زمانی که ژله و پاناکوتا را در لیوان می ریزید تا ببندد روی باقیمانده ژله و پاناکوتا را در ظرف  با سلفون بپوشانید تا رویه نبندد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها