این دستور را درست کردی؟
آش جعفری و گوجهفرنگی
مواد اولیه آش جعفری و گوجهفرنگی
برای 2 نفرمواد اولیه آش جعفری و گوجه فرنگی
1 عدد متوسط
یکسوم پیمانه
یکسوم پیمانه
1 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
1 قاشق مرباخوری
1 پیمانه
100 گرم
نصف قاشق چایخوری
100 گرم
به میزان لازم
1 پیمانه
نصف قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
300 گرم
نصف قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه آش جعفری و گوجهفرنگی
آماده سازی
مرحله 1
- گوجهفرنگی را بشویید، پوست بگیرید و رنده کنید.
- میتوانید بهجای پوست گرفتن و رنده کردن گوجه، فقط سر و ته آن را جدا کنید و در میکسر بیندازید تا پوره شود.
- بلغور را بخیسانید.
- لوبیا را پاک کنید و بشویید.
- سبزی مدنظر را پاک کنید، بشویید و خرد کنید.
- برنج را پاک کرده و بشویید.
- پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی یا خلالی خرد کنید.
- فلفلسبز را بشویید و خرد کنید.
روش پخت اول
مرحله 1
بلغور و برنج را با مقداری آب در قابلمههای جدا بریزید و روی حرارت بگذارید تا بپزند و لعاب بیندازند.
مرحله 2
لوبیا را هم در قابلمهای دیگر بپزید و بعد آبکش کنید.
مرحله 3
در یک تابه روغن بریزید و پیاز را سرخ کنید، بعد به آن زردچوبه بزنید و رب گوجه، نمک و فلفل را هم اضافه کنید تفت دهید. در ادامه کمی آب یا در صورت تمایل آب گوشت به آن اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد.
مرحله 4
برنج پخته را به بلغور پخته اضافه کنید، مخلوط پیاز داغ و رب، سبزی و لوبیای پخته را هم در قابلمه بلغور بریزید.
مرحله 5
پس از چند دقیقه، گوجهفرنگی و فلفلسبز را داخل آش بریزید و صبر کنید تا آش بپزد و جا بیفتد.
روش پخت دوم
مرحله 1
لوبیا را بپزید.
مرحله 2
در قابلمهای دیگر، پیاز را با روغن تفت دهید و به آن زردچوبه بزنید، بعد رب گوجه، نمک و فلفل را هم اضافه کنید و کمی آب یا در صورت تمایل آب گوشت در آن بریزید تا مواد با هم بجوشند.
مرحله 3
بعد از چند غل، بلغور را همراه با برنج اضافه کنید تا بپزند و لعاب بیندازند.
مرحله 4
اواسط پخت بلغور و برنج، سبزی و لوبیای پخته را به بلغور، برنج و پیاز داغ اضافه کنید.
مرحله 5
پس از چند دقیقه گوجهفرنگی و فلفلسبز را اضافه کرده و صبر کنید تا آش بپزد و جا بیفتد.
- میتوانید در این مرحله اگر تمایل دارید، مقدار کمی جوهر لیمو هم به آش اضافه کنید.
نکتهها
- نسبت جعفری در این آش باید از تره بیشتر باشد.
- بهتر است نخود و انواع لوبیا را از شب قبل یا حداقل 8 ساعت قبل از پخت، بهصورت جداگانه در کاسه پر از آب (تا سطح روی حبوبات) بخیسانید. در این مدت چندبار آب آنها را عوض کنید تا نفخشان گرفته شود. این کار به زودتر پختن حبوبات کمک میکند.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها