slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
جوشاندن-فر
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
فرانسه

این دستور را درست کردی؟


گراتن پاستا

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه گراتن پاستا

برای 2 نفر

مواد اولیه گراتن پاستا

نمک (برای ماکارونی)

1 قاشق غذاخوری

جعفری (تازه و خرد شده)

4 قاشق غذاخوری

گشنیز (تازه و خردشده)

4 قاشق غذاخوری

پنیر موزارِلّا (MOZZARELLA) (پنیر پیتزا)

1 پیمانه

ماکارونی فرمی

200 گرم

روغن مایع (برای ماکارونی)

3 قاشق غذاخوری

قارچ

10 عدد متوسط

سس بشامل

نمک

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

آرد سفید

2 قاشق غذاخوری

شیرگاو

2 پیمانه

خامه (در صورت تمایل)

1 قاشق غذاخوری

کره

50 گرم

آویشن

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه گراتن پاستا

مرحله1

برای تهیهسس بشامل،کره را در یک ماهیتابه کوچک با حرارت ملایم ذوب کرده، سپس آرد را اضافه کنید و تفت دهید. شیر را به آرامی اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله نشود و به غلظت برسد؛ سپس نمک، فلفل و آویشن را اضافه کرده و در آخر خامه (در صورت تمایل) را اضافه کنید، دقت داشته باشید خامه نباید بجوشد.

مرحله2

دو-سوم قابلمه را آب بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید تا به جوش آید. ماکارونی را به همراه نمک و مقداری روغن به آب‌جوش اضافه کنید و اجازه دهید ماکارونی کاملا بپزد و نرم شود؛ در نهایت آن را با آب سرد آبکشی کنید.

مرحله3

در فاصله پخت ماکارونی، قارچ‌ها را بشویید و ورقه‌ای خرد کنید. گشنیز و جعفری را هم پاک کرده، بشویید و ساطوری کنید. حالا کف ظرف نسوز را چرب کنید، یک لایه ماکارونی آبکش شده بریزید؛ سپس سس بشامل را اضافه کنید. گشنیز و جعفری ساطوری روی سس بریزید و خوب پخش کنید؛ در آخر پنیر پیتزا بپاشید و یک لایه قارچ بچینید.

مرحله4

حالا ظرف خود را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید و حدود 15 الی 20 دقیقه حرارت پایین و 5 الی 10 دقیقه حرارت بالا را روشن کنید، تا زمانی که روی گراتن کاملا طلایی شود.

نکته‌ها

نکات
  1. در صورت تمایل می‌توانید به‌جای هر 50 گرم کره در تهیه سس بشامل از 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون بدون بو استفاده کنید.
  2. اگر فر در دسترس ندارید، می‌توانید این غذای خوشمزه را در ماهیتابه و روی گاز تهیه کنید. بهتر است از شعله پخش‌کن استفاده کنید و در طی پخت درب ماهیتابه را بگذارید. اگر از ماهیتابه معمولی استفاده می‌کنید، بهتر است دم‌کنی بگذارید تا درب ماهیتابه عرق نکند
  3. میزان روغن، نمک، و ادویه‌جات برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  4. مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع فر ممکن است متفاوت باشد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها