slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
35 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
جوشاندن-فر
سطح مهارت
سخت
فصل
تمامی فصول
زادگاه
فرانسه

این دستور را درست کردی؟


گراتن پاستا با مرغ

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه گراتن پاستا با مرغ

برای 2 نفر

مواد اولیه گراتن پاستا با مرغ

نمک (برای ماکارونی)

1 قاشق غذاخوری

گوشت سینه مرغ

300 گرم

پیاز

1 عدد متوسط

تخم گشنیز

1 قاشق مرباخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

پنیر موزارِلّا (MOZZARELLA) (پنیر پیتزا)

1 پیمانه

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع (برای ماکارونی)

3 قاشق غذاخوری

ماکارونی فرمی

200 گرم

روغن مایع (برای پخت مرغ)

4 قاشق غذاخوری

قارچ

7 عدد متوسط

سس بشامل

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

خامه (در صورت تمایل)

1 قاشق غذاخوری

کره

50 گرم

آرد سفید

2 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

آویشن

1 قاشق چای‌خوری

شیرگاو

2 پیمانه

طرز تهیه گراتن پاستا با مرغ

مرحله1

برای تهیهسس بشامل،کره را در یک ماهیتابه کوچک با حرارت ملایم ذوب کرده، سپس آرد را اضافه کنید و تفت دهید. شیر را به آرامی اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله نشود و به غلظت برسد؛ سپس نمک، فلفل و آویشن را اضافه کرده و در آخر خامه (درصورت تمایل) را اضافه کنید، دقت داشته باشید خامه نباید بجوشد.

مرحله2

پیاز را پوست بگیرید، نگینی خرد کنید و همراه با نمک، فلفل، زردچوبه و تخم گشنیز در کاسه‌ای خوب با مرغ مخلوط کنید و اجازه دهید به مدت 1 ساعت در یخچال بماند. مرغ را که در یخچال مانده و طعم گرفته در ماهیتابه‌ای بریزید و کمی روغن اضافه کنید؛ درب ماهیتابه را بگذارید و زمانی که مرغ نیم پز شد، قارچ را خرد و اضافه کنید؛ اجازه دهید مرغ و قارچ با آب خودشان بپزند تا آبی در تابه باقی نماند.

مرحله3

دو-سوم قابلمه را آب بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید تا به جوش آید. ماکارونی را به همراه نمک و مقداری روغن به آب جوش اضافه کنید واجازه دهید ماکارونی کاملا بپزد و نرم شود، سپس با آب سرد آبکشی کنید.

مرحله4

کف یک ظرف نسوز را چرب کنید، ماکارونی را بریزید و سطح آن را خوب صاف کنید. حالا سس بشامل بریزید و خوب پخش کنید؛ سپس مرغ و قارچ را اضافه کرده، صاف کنید، دوباره سس بشامل بریزید و در آخر پنیر پیتزا بپاشید.

حالا ظرف خود را در فر از قبل گرم شده با دمای180 درجه قرار دهید. حدود15 الی 20 دقیقه حرارت پایین و 5 الی 10 دقیقه حرارت بالا را روشن کنید تا روی گراتن کاملا طلایی شود؛ مرتب غذا را چک کنید، چون ممکن است دمای فرها متفاوت باشد.

نکته‌ها

نکات
  1. در صورت تمایل می‌توانید به‌جای هر 50 گرم کره در تهیه سس بشامل از 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون بدون بو استفاده کنید.
  2. اگر فر در دسترس ندارید، می‌توانید این غذای خوشمزه را در ماهیتابه و روی گاز تهیه کنید. بهتر است از شعله پخش‌کن استفاده کنید و در طی پخت درب ماهیتابه را بگذارید. اگر از ماهیتابه معمولی استفاده می‌کنید، بهتر است دم‌کنی بگذارید تا درب ماهیتابه عرق نکند
  3. میزان روغن، نمک، و ادویه‌جات برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  4. مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع فر ممکن است متفاوت باشد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها