slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
جوشاندن-تفت دادن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایتالیا

این دستور را درست کردی؟


پاستا با سس قارچ و بادام زمینی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه پاستا با سس قارچ و بادام زمینی

برای 2 نفر

برای پاستا

پاستا

250 گرم

نمک

1 قاشق غذاخوری

روغن مایع

2 قاشق غذاخوری

آب

به میزان لازم

برای مایه پاستا

آویشن (پودر)

1 قاشق چای‌خوری

قارچ

150 گرم

سیر (حبه)

2 عدد متوسط

بادام زمینی

1 پیمانه

عصاره مرغ

1 عدد متوسط

خامه

نصف پیمانه

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

آب (جوش)

2 پیمانه

پیاز

1 عدد متوسط

آرد سفید

1 قاشق غذاخوری

روغن مایع

یک‌چهارم قاشق غذاخوری

پنیر موزارِلّا (MOZZARELLA) (پنیر پیتزا)

4 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه پاستا با سس قارچ و بادام زمینی

مرحله 1

عصاره مرغ را در آبجوش حل کنید (می‌توانید به‌جای عصاره مرغ از آب مرغ استفاده کنید). پوست نازک روی مغز بادام زمینی را بگیرید. حالا آب مرغ و بادام زمینی را در مخلوط‌کن بریزید و با هم به خوبی ترکیب‌شان کنید تا یک‌دست شوند.

مرحله 2

در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. برای جوشاندن هر بسته پاستا باید 1 قاشق غذاخوری نمک و 2 قاشق غذاخوری روغن در آب بریزید (روغن از به هم چسبیدن پاستا جلوگیری می‌کند). حالا پاستا را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه بپزد، سپس آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.

مرحله 3

در حین جوشیدن پاستا، قارچ را خوب بشویید و به صورت ورقه‌ای خرد کنید. پیاز را نگینی خرد کرده و سیر را ریز رنده کنید. در ماهیتابه کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود. پیازها را در آن تفت دهید تا بلوری شوند؛ سپس سیر را اضافه کنید. حالا قارچ‌های اسلایس شده را در تابه بریزید و تفت دهید تا کمی آب‌شان کشیده شود؛ بعد آرد بریزید و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.

مرحله 4

ترکیب آب مرغ و بادام زمینی را در مواد داخل تابه بریزید؛ دقت کنید حرارت ملایم باشد تا سس به آرامی بپزد و به غلظت برسد. زمانی که سس غلیظ شد نمک، فلفل، آویشن، خامه و پنیر را اضافه کنید و هم بزنید؛ توجه کنید که اگر سس خیلی غلیظ شد، می‌توانید از آب پاستا به سس اضافه کنید تا به غلظت مورد نظرتان برسید.

مرحله 5

در نهایت پاستای پخته را با سس مخلوط کنید و در ظرف سرو بریزید. می‌توانید به‌جای مخلوط کردن سس و پاستا با هم، اول در ظرف سرو پاستا بکشید، بعد روی آن سس بریزید.

نکته‌ها

نکات
  1. در این پاستا می‌توانید یا یک عدد عصاره مرغ را در یک تا یک و نیم لیوان آبجوش حل کنید، یا به همان میزان از آب مرغ استفاده کنید. (این میزان برای 2 نفر است.)
  2. اگر از عصاره مرغ استفاده کردید، مراقب میزان نمکی که در غذا می‌ریزید باشید، چون عصاره مرغ نمک دارد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها