slider image
slider image
زمان پخت
5 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایران

این دستور را درست کردی؟


املت قهوه خانه‌ای (املت ربی)

5

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه املت قهوه خانه‌ای (املت ربی)

برای 2 نفر

مواد اولیه املت قهوه خانه‌ای (املت ربی)

روغن مایع

3 قاشق غذاخوری

آب

4 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی

2 قاشق غذاخوری

تخم مرغ

4 عدد متوسط

فلفل سبز تند (برای تزئین)

1 عدد متوسط

پیاز (برای تزئین)

1 عدد کوچک

نمک

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه املت قهوه خانه‌ای (املت ربی)

مرحله 1

در تابه روغن بریزید و رب‌گوجه را تفت دهید تا رنگش باز شده و بوی خامی‌اش گرفته شود. مقدار خیلی کمی آب در رب گوجه بریزید و هم بزنید. بعد تخم‌مرغ‌ها را در رب بشکنید. اول سفیده را هم بزنید تا ببندد و بعد زرده را مخلوط کنید تا بپزد. کمی هم نمک اضافه کنید.

  • می‌توانید برای سرو، روی املت را با فلفل و پیاز خرد شده، تزئین کنید.

برای تفت دادن شعله باید زیاد باشه یا کم؟

سید صدرا موسوی فرد ۳۰ دی ۱۳۴۸

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها