زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
150 دقیقه
مزه
ملس
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
سمنان

این دستور را درست کردی؟


خورش پسته دامغان

4

افزودن به علاقه‌مندی‌ها

اشتراک گذاری

مواد اولیه

برای 2 نفر

پیاز

1 عدد متوسط

آب

به میزان لازم

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

کره

100 گرم

پسته (پودر شده)

120 گرم

روغن مایع

5 قاشق غذاخوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

آبغوره

1 قاشق غذاخوری

شکر

1 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

گوشت گوسفند

200 گرم

طرز تهیه خورش پسته دامغان

آماده‌سازی

گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، سپس آن را مکعبی (خورشتی) خرد کنید. پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. پسته را آسیاب کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

در قابلمه روغن بریزید تا گرم شود، سپس پیاز را در آن سرخ کنید. حالا گوشت را اضافه کنید و فلفل و زردچوبه بزنید و تفت دهید تا رنگ گوشت برگردد. بعد آب بریزید (اول حرارت زیاد باشد تا آب به جوش بیاید بعد حرارت را کم کنید) و درب ظرف را ببندید تا گوشت روی حرارت ملایم بپزد.

مرحله 2

حالا در تابه‌ای کره بریزید تا ذوب شود. بعد پسته را در کره تفت دهید تا بهتر روغن پس دهد. نمک، شکر و کمی آبغوره بزنید و کمی تفت دهید. وقتی گوشت نیم‌پز شد، این ترکیب را به قابلمه خورش اضافه کنید؛ دوباره درب قابلمه را ببندید تا گوشت کاملاً بپزد، خورش هم مزه‌دار شود و جابیفتد. نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها