این دستور را درست کردی؟
خورش پسته دامغان
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه
برای 2 نفرپیاز
1 عدد متوسط
آب
به میزان لازم
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
کره
100 گرم
پسته (پودر شده)
120 گرم
روغن مایع
5 قاشق غذاخوری
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
آبغوره
1 قاشق غذاخوری
شکر
1 قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
گوشت گوسفند
200 گرم
طرز تهیه خورش پسته دامغان
آمادهسازی
گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، سپس آن را مکعبی (خورشتی) خرد کنید.
پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
پسته را آسیاب کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
در قابلمه روغن بریزید تا گرم شود، سپس پیاز را در آن سرخ کنید. حالا گوشت را اضافه کنید و فلفل و زردچوبه بزنید و تفت دهید تا رنگ گوشت برگردد. بعد آب بریزید (اول حرارت زیاد باشد تا آب به جوش بیاید بعد حرارت را کم کنید) و درب ظرف را ببندید تا گوشت روی حرارت ملایم بپزد.
مرحله 2
حالا در تابهای کره بریزید تا ذوب شود. بعد پسته را در کره تفت دهید تا بهتر روغن پس دهد. نمک، شکر و کمی آبغوره بزنید و کمی تفت دهید. وقتی گوشت نیمپز شد، این ترکیب را به قابلمه خورش اضافه کنید؛ دوباره درب قابلمه را ببندید تا گوشت کاملاً بپزد، خورش هم مزهدار شود و جابیفتد.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها