slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
زادگاه
گیلان

این دستور را درست کردی؟


پل سر باقالی

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه پل سر باقالی

برای 2 نفر

مواد اولیه پل سر باقالی

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

باقلا (پاچ باقلا)

1 پیمانه

آب

به میزان لازم

سیر (حبه)

3 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

تخم مرغ

2 عدد متوسط

طرز تهیه پل سر باقالی

آماده سازی

روش اول

مرحله 1

 ابتدا باقالی را بپزید و آن را آبکش کنید. سیر را هم پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.

مرحله 2

حالا در یک تابه روغن ریخته و سیر را در آن تفت دهید و به آن زردچوبه بزنید. پس از آن رب گوجه، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب باز شده و بوی خامی رب گرفته شود. حالا باقالی پخته را اضافه کنید و با باقی مواد تفت دهید.

مرحله 3

در پایان تخم‌مرغ را در کاسه‌ای بشکنید و هم بزنیدو به باقی مواد اضافه کنید. درب تابه را بگذارید تا تخم‌مرغ ببندد.

روش دوم

مرحله 1

 باقالی را در مقداری آب بپزید و آبکش کنید.

مرحله 2

پس از پخت باقالی آن را در روغن تفت دهید و کنار بگذارید.

مرحله 3

در تابه‌ای دیگر سیر و زردچوبه را تفت دهید. تخم مرغ را در سیر بشکنید و به صورت نیمرو در بیاورید.

مرحله 4

برای بهتر شدن رنگ و طعم غذا کمی رب به آن اضافه کنید. در پایان نمک و فلفل را به همراه باقالی به تخم مرغ اضافه کرده و خوب هم بزنید. این غذا را با نان یا برنج سرو کنید.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها