این دستور را درست کردی؟
پل سر باقالی
مواد اولیه پل سر باقالی
برای 2 نفرمواد اولیه پل سر باقالی
4 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
1 پیمانه
به میزان لازم
3 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
2 عدد متوسط
طرز تهیه پل سر باقالی
آماده سازی
روش اول
مرحله 1
ابتدا باقالی را بپزید و آن را آبکش کنید. سیر را هم پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
مرحله 2
حالا در یک تابه روغن ریخته و سیر را در آن تفت دهید و به آن زردچوبه بزنید. پس از آن رب گوجه، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب باز شده و بوی خامی رب گرفته شود. حالا باقالی پخته را اضافه کنید و با باقی مواد تفت دهید.
مرحله 3
در پایان تخممرغ را در کاسهای بشکنید و هم بزنیدو به باقی مواد اضافه کنید. درب تابه را بگذارید تا تخممرغ ببندد.
روش دوم
مرحله 1
باقالی را در مقداری آب بپزید و آبکش کنید.
مرحله 2
پس از پخت باقالی آن را در روغن تفت دهید و کنار بگذارید.
مرحله 3
در تابهای دیگر سیر و زردچوبه را تفت دهید. تخم مرغ را در سیر بشکنید و به صورت نیمرو در بیاورید.
مرحله 4
برای بهتر شدن رنگ و طعم غذا کمی رب به آن اضافه کنید. در پایان نمک و فلفل را به همراه باقالی به تخم مرغ اضافه کرده و خوب هم بزنید. این غذا را با نان یا برنج سرو کنید.
نوش جان!
نکتهها
- میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها