این دستور را درست کردی؟
آش انار
مواد اولیه آش انار
برای 2 نفرمواد اولیه آش انار
4 قاشق غذاخوری
50 گرم
یکسوم پیمانه
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
به میزان لازم
1 پیمانه
1 قاشق مرباخوری
یکچهارم پیمانه
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
کوفته ریزه
1 قاشق غذاخوری
200 گرم
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
یکچهارم پیمانه
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه آش انار
آمادهسازی
مرحله 1
- پیازها را پوست بگیرید، بعد پیاز داخل آش را نگینی خرد کنید و پیاز کوفتهقلقلی را رنده کنید و آبش را بگیرید.
- سبزی را هم بشویید و ساطوری خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
در قابلمه روغن بریزید و پیاز خردشده را در آن تفت دهید تا بلوری شود. به پیاز تفتخورده نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و کمی با هم تفتشان دهید.
مرحله 2
در این مرحله لپه و برنج را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت تا بوی خامی لپه گرفته شود؛ سپس در غذا آب بریزید و اجازه دهید، لپه و برنج با حرارت پایین بپزند.
مرحله 3
در این فاصله برای تهیه کوفتهقلقلی، گوشت چرخکرده، پیاز رندهشده، آرد، نمک، فلفل و زردچوبه را باهم مخلوط کنید، خوب ورزشان دهید، بعد با کف دستتان از مواد کمی جدا کنید و گوشت قلقلی درست کنید و اجازه دهید قلقلیها به مدت 1 ساعت در یخچال بمانند تا خودشان را بگیرند.
مرحله 4
پس از این که برنج و لپه پختند، سبزی آش را به همراه آب انار و رب انار اضافه کنید و اگر آش کم آب بود، کمی آبجوش هم در آن بریزید. دوباره درِ قابلمه را بگذارید تا سبزی بپزد و مزهها به خورد هم بروند.
- رب انار را با کمی آب رقیق کنید تا بهتر در آش حل شود.
نکتهها
- اگر لپه شما از نوع ریز و دیرپز است، آن را حداقل 1 تا 2 ساعت بخیسانید. برای این کار لپه را در یک کاسه ریخته و تا سطح رویش آب بریزید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها