slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
20 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز
زادگاه
ایران

این دستور را درست کردی؟


شربت انار و نعناع

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه شربت انار و نعناع

برای 2 نفر

برای شربت انار و نعناع

عرق نعناع

1 پیمانه

شکر سرخ

نصف پیمانه

انار (دان‌شده)

2 پیمانه

برای شربت وانیل و بابونه

آب (خنک)

به میزان لازم

یخ (قطعه)

8 عدد متوسط

طرز تهیه شربت انار و نعناع

مرحله1

انار را بشویید، پوست بگیرید و دانه کنید. دانه‌های انار را با عرق نعناع در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشند و دانه‌ها نرم شوند.

  • حرارت حتما پایین باشد که عرق نعناع بخار نشود.

مرحله2

پس از نرم‌شدن دانه‌ها، حرارت را خاموش کرده، دانه‌های انار را با گوشت‌کوب له کنید تا آبِ انار پخته کامل جدا شود، بعد از صافی عبور دهید.

مرحله3

حالا عصاره به‌دست‌آمده را به‌همراه شکر سرخ، در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا با هم بجوشند و شربت غلیظی به‌دست آید. در انتها برای سرو، کمی از شربت غلیظ‌شده را به همراه یخ در لیوان بریزید و با آب رقیق کرده، نوش‌جان کنید.

نکته‌ها

نکات
  1. میزان شکر به‌صورت استاندارد تعریف شده‌است؛ البته شما می‌توانید این مقدار را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. درجه شیرینی نوشیدنی شما، به میزان شربتی بستگی دارد که در لیوان می‌ریزید و با آب رقیق می‌کنید. هرچه شربت بیشتری استفاده کنید نوشیدنی شیرین‌تری خواهید داشت.
  3. اگر تصمیم دارید باقیمانده شربت را برای طولانی مدت در یخچال نگه‌دارید، اواخر پخت به آن آبلیمو اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه‌ای به‌همراه باقی مواد بجوشد تا در طول مدت نگهداری در یخچال شکرک نزند. میزان آبلیمو برای مقادیر ذکرشده به‌ازای 2 نفر، 1 قاشق چای‌خوری است.
  4. درصورتی که می‌خواهید باقیمانده شربت را در دفعات بعد استفاده کنید، آن را در ظرف دربسته‌ای بریزید و در یخچال بگذارید. اگر در زمان استفاده بعدی شربت بسیار سفت بود با کمی آب‌جوش آن را رقیق کنید. آب‌جوش را کم کم اضافه کنید تا کمی رقیق و قابل استفاده شود.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها