اشکنه انار ترش
این دستور را درست کردی؟
اشکنه انار
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه اشکنه انار
برای 2 نفرمواد اولیه اشکنه انار
روغن مایع
4 قاشق غذاخوری
آب
یک و نیم پیمانه
تخم مرغ
3 عدد متوسط
شنبلیله خشک
1 قاشق غذاخوری
زردچوبه
نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
نمک
نصف قاشق چایخوری
آب انار
یک و نیم پیمانه
پیاز
1 عدد متوسط
طرز تهیه اشکنه انار
آماده سازی
مرحله 1
پیاز را بشویید و پوست بگیرید، سپس نگینی خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
مقداری روغن در قابلمه بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی شود، سپس به پیاز زردچوبه بزنید. حالا شنبلیله خشک را در پیاز تفت دهید. بعد آب و آب انار را اضافه کرده، درب قابلمه را ببندید و صبر کنید غذا به جوش بیاید.
مرحله 2
پس از جوش آمدن آب، تخممرغ را در غذا بشکنید، نمک و فلفل بزنید و درب قابلمه را ببندید تاتخممرغ خودش را بگیرد،.
نوش جان!
نکتهها
نکات
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و چاشنیها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
- میزان آب استفاده شده در این غذا بنا بر سلیقه شما و میزان سفتی و غلظت مد نظر شما میتواند تغییر کند. اما بهصورت استاندارد در هر مرحله به ازای هر 2 نفر، 1.5 پیمانه آب برای پخت موادی که به اشکنه اضافه میشود کافیست. البته این در صورتی است که حرارت ملایم باشد تا غذا به آرامی بپزد و جا بیفتد.
- قبل از سرو، نمک غذا را اندازه کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها