این دستور را درست کردی؟
گراتن سیب زمینی و قارچ
مواد اولیه گراتن سیب زمینی و قارچ
برای 2 نفرمواد اولیه گراتن سیب زمینی و قارچ
2 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
6 عدد متوسط
5 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
5 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
150 گرم
5 قاشق غذاخوری
سس بشامل
1 قاشق چایخوری
نصف قاشق چایخوری
2 پیمانه
50 گرم
1 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه گراتن سیب زمینی و قارچ
مرحله1
برای تهیهسس بشامل،کره را در یک ماهیتابه کوچک روی حرارت ملایم ذوب کرده، سپس آرد را اضافه کنید و تفت دهید. شیر را به آرامی اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله نشود و به غلظت برسد؛ سپس نمک، فلفل و آویشن را اضافه کرده و در آخر خامه (در صورت تمایل) را اضافه کنید، دقت داشته باشید خامه نباید بجوشد.
مرحله2
در ابتدا سیبزمینی را به ضخامت نیم سانتی متر ورقهای برش بزنید و به مدت30 دقیقه در آب سرد بگذارید، تا نشاسته اضافی آن خارج شود. کف یک ظرف نسوز را چرب کرده و سیبزمینیها را در آن بچینید و روی آنها را با برس چرب کنید؛ نمک و فلفل بپاشید و به مدت15 تا 20 دقیقه در فر 200 درجه قرار دهید تا نیمپز شود.
اگر به فر دسترسی ندارید، میتوانید با حداقل روغن، سیبزمینیها را در ماهیتابه به حدی که نرم و نیمپز شوند تفت دهید؛ دقت داشته باشید که سیبزمینیها نباید زیاد سرخ شوند. اگر تمایل به پخت رژیمی دارید، میتوانید آب را در قابلمه به جوش آورید و حدود 8 دقیقه سیبزمینیهای ورقهای را در آبجوش و نمک بپزید و بلافاصله در آبکش بریزید و بقیه مراحل را دنبال کنید.
مرحله3
قارچها را ورقه ای خرد کنید و با کمی روغن و 1 قاشق غذاخوری آبلیمو تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.حالا کف ظرف نسوز را چرب کرده، مقداری سس بشامل کف ظرف بریزید و یک ردیف سیبزمینی روی سس بچینید. مقداری جعفری و پیازچه را ساطوری کنید و روی سیبزمینیها بپاشید؛ سپس یک ردیف قارچ بچینید و دوباره سس بشامل بریزید.
مرحله4
پنیر ورقهای و پنیر پیتزا را اضافه کنید و دوباره بهترتیب گفته شده سیبزمینی و قارچ را بچینید و در آخر سس بشامل و پنیر پیتزا بریزید طوری که سطح ظرف پوشانده شود.
مرحله5
حالا ظرف خود را در فر از قبل گرم شده با دمای180 درجه قرار دهید. حدود15 الی 20 دقیقه حرارت پایین و 5 الی 10 دقیقه حرارت بالا روشن باشد که روی گراتن کاملا طلایی شود؛ همچنین مرتب غذا را چک کنید چون ممکن است دمای فرها متفاوت باشد.
نکتهها
- در صورت تمایل میتوانید بهجای هر 50 گرم کره در تهیه سس بشامل از 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون بدون بو استفاده کنید.
- اگر فر در دسترس ندارید، میتوانید این غذای خوشمزه را در ماهیتابه و روی گاز تهیه کنید. بهتر است از شعله پخشکن استفاده کنید و در طی پخت درب ماهیتابه را بگذارید. اگر از ماهیتابه معمولی استفاده میکنید، بهتر است دمکنی بگذارید تا درب ماهیتابه عرق نکند
- میزان روغن، نمک، و ادویهجات برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع فر ممکن است متفاوت باشد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها