slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
40 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
فرانسه

این دستور را درست کردی؟


سوپ سیب زمینی

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سوپ سیب زمینی

برای 2 نفر

مواد اولیه سوپ سیب زمینی

سیب زمینی

2 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

آب (جوش)

به میزان لازم

کرفس (ساقه)

1 عدد متوسط

برگ بو

1 عدد متوسط

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

عصاره مرغ

1 عدد متوسط

شیرگاو

2 پیمانه

آویشن (پودر)

1 قاشق مرباخوری

ترخون (خشک)

1 قاشق مرباخوری

مرزه (خشک)

1 قاشق مرباخوری

خامه

2 قاشق غذاخوری

نعنا خشک

1 قاشق مرباخوری

پیاز

1 عدد متوسط

آرد سفید

1 قاشق غذاخوری

کره

50 گرم

طرز تهیه سوپ سیب زمینی

مرحله 1

پیاز و سیب‌زمینی را بشویید و پوست بگیرید. پیاز را ریز خرد کنید. سیب‌زمینی را نگینی خرد کنید و دوباره با آب بشویید تا نشاسته اضافی آن برود؛ کرفس را هم بشویید و خرد کنید.

مرحله 2

کره را در قابلمه روی حرارت ملایم داغ کنید تا ذوب شود و پیاز خرد شده را در آن تفت دهید تا بلوری شود. بعد سیب‌زمینی، عصاره و آرد را اضافه کنید و تفت دهید. حالا کرفس، برگ بو، آب، شیر و نمک را به غذا اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید سوپ روی حرارت ملایم کامل بپزد و غلیظ شود.

مرحله 3

در پایان برگ بو را از سوپ خارج کنید، فلفل و سبزی‌های معطر(نعنا، ترخون، آویشن و مرزه) را اضافه کنید و اجازه دهید کمی در سوپ بجوشند؛ سپس حرارت را خاموش کرده و خامه را اضافه کنید، هم‌بزنید و در ظرف سرو بریزید.

نکته‌ها

نکات
  1. میزان کره، نمک، ادویه‌جات و خامه به‌صورت استاندارد تعریف شده‌ است؛ اما شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که طعم پیش‌فرض بعد از تغییر میزان مواد، مانند سبزیجات، ادویه‌جات یا استفاده از چاشنی‌های مدنظرتان تغییر خواهد کرد.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
  3. غلظت سوپ به سلیقه شما بستگی دارد. اگر تمایل دارید غذای شما رقیق‌تر باشد می‌توانید میزان بیشتری آب‌جوش در غذا بریزید. اما به‌صورت استاندارد در هر مرحله به ازای هر 2 نفر، 3 تا 4 پیمانه آب برای پخت موادی که به سوپ اضافه می‌شود کافیست. البته این در صورتی است که حرارت ملایم باشد تا غذا به آرامی بپزد و جا بیفتد.
  4. می‌توانید برای هر 2 نفر به جای استفاده از عصاره از 2 پیمانه آبِ قلم یا آبِ مرغ استفاده کنید.
  5. پیشنهاد می‌کنیم به جای استفاده از عصاره به صورت مستقیم در غذا، ابتدا آن را پودر کرده یا در کمی آبِ داغ حل کرده و به غذا اضافه کنید تا گلوله نشود.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها