این دستور را درست کردی؟
کتلت بوراژسکی
مواد اولیه کتلت بوراژسکی
برای 2 نفرمواد اولیه کتلت بوراژسکی
1 عدد متوسط
1 عدد متوسط
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
نصف پیمانه
4 عدد متوسط
به میزان لازم
400 گرم
4 قاشق غذاخوری
نصف پیمانه
طرز تهیه کتلت بوراژسکی
مرحله 1
گوشت بدون استخوان مرغ را در غذاساز بریزید، پیاز را رنده کرده و آبش را بگیرید و به مرغ ها اضافه کنید.
مرحله 2
نان های تست را به مدت 5 دقیقه در شیر بخیسانید و در آبکش بریزید تا آبش گرفته شود. در ادامه آن ها را در غذاساز بریزید تا یکدست شود و با مرغ و پیاز مخلوط گردد.
مرحله 3
حالا تخم مرغ را به مواد اضافه کرده، نمک، فلفل و سیر را بیفزایید و اجازه دهید به خوبی مخلوط شوند. پس از آن مواد را داخل یک کاسه بریزید و جعفری ساطوری شده را اضافه کرده و مواد را خوب ورز دهید.
مرحله 4
از مواد کتلت بردارید و با دست آن را شکل دهید، سپس آن را در آرد سوخاری بزنید و در روغن داغ سرخ کنید. مد نظر داشته باشید، زمانی که روغن داغ شد شعله گاز را کم کنید.
نوش جان!
نکتهها
1. توجه داشته باشید استفاده از جعفری دلخواه است و بستگی به ذائقه شما دارد.
2. مرغ استفاده شده در این غذا سینه یا ران بدون استخوان است.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها