این دستور را درست کردی؟
قطایف
مواد اولیه قطایف
برای 4 نفربرای قطایف
نصف قاشق غذاخوری
یک و نیم قاشق غذاخوری
نصف قاشق چایخوری
1 پیمانه
1 پیمانه
نصف پیمانه
1 پیمانه
نصف گرم
1 پیمانه
برای شربت
3 قاشق غذاخوری
نصف پیمانه
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
2 پیمانه
برای لایه میانی
1 قاشق غذاخوری
1 پیمانه
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه قطایف
طرز تهیه شربت
مرحله 1
برای تهیه شربت شکر، آب، زعفران، دارچین، هل و گلاب را در ظرفی بریزید و روی شعله بگذارید تا شکر حل شود و حدود 5 دقیقه به آرامی بجوشد. در آخر آبلیمو را اضافه و شعله را خاموش کنید و شربت را کنار بگذارید تا خنک شود.
طرز تهیه مواد میانی
مرحله 1
تمام مواد لازم برای لایه میانی بجز گلاب را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
مرحله 2
حالا مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد. پس از غلیظ شدن مواد، گلاب را اضافه و هم بزنید، سپس از روی حرارت بردارید و به ظرف دیگری منتقل کنید؛ روی ظرف را سلفون کشیده و در یخچال بگذارید تا سفت شود.
طرز تهیه قطایف
مرحله 1
تمامی مواد لازم برای تهیه پنکیک را داخل مخلوط کن بریزید و 5 دقیقه مخلوط کنید تا یکدست شود.
مرحله 2
حالا مواد را به ظرف دیگری منتقل کنید، روی ظرف را با سلفون بپوشانید و 30 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید.
مرحله 3
یک تابه را روی حرارت بگذارید تا داغ شود (نیازی به روغن ندارد). به اندازه یک ملاقه از مواد پنکیک داخل تابه بریزید و کمی صبر کنید تا رویش حباب بزند و سطح زیرینش تغییر رنگ دهد. همین که سطح پنکیک خشک شد از تابه خارج کنید و داخل یک پارچه تمیز بگذارید تا خشک نشود. تمام مواد را به همین صورت بپزید؛ فقط توجه کنید که لازم نیست هر دو طرف بپزد، پختن یک طرف کافی است.
مرحله 4
مواد میانی را از یخچال بیرون بیاورید و به اندازه یک قاشق وسط پنکیک بگذارید و بپیچید. حالا آن ها را داخل روغن داغ سرخ کنید و بلافاصله پس از سرخ شدن، شربت خنک رویش بریزید. 5 دقیقه صبر کنید تا شربت جذب شود، سپس روی صافی بگذارید تا شربت اضافی کشیده شود.
مزه ش شبیه کدوم غذا هست؟
رژیمی هست؟
آیا میشود شیرینی این غذا رو متناسب با ذایقه تنظیم کرد ؟
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها