slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
11 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
گریل-سرخ کردن
زادگاه
مکزیک

این دستور را درست کردی؟


کاسادیا

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه کاسادیا

برای 2 نفر

مواد اولیه کاسادیا

پنیر موزارِلّا (MOZZARELLA) (پنیر پیتزا)

2 پیمانه

سس مایونز

5 قاشق غذاخوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

نان پیتا Pita Bread

5 عدد بزرگ

نمک

1 قاشق چای‌خوری

گوشت سینه مرغ (بدون استخوان)

250 گرم

فلفل قرمز

نصف قاشق چای‌خوری

ادویه تندوری

1 قاشق مرباخوری

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

روغن زیتون

4 قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای (رنگی و خرد شده)

4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کاسادیا

مرحله 1

ابتدا پیاز و سینه مرغ را به صورت نگینی خرد می‌کنیم، سپس مرغ را به همراه تمام ادویه‌جات، پیاز و روغن زیتون مخلوط کرده و به مدت یک ساعت در یخچال می‌گذاریم تا طعم دار شود. حالا مرغ‌ها را در یک ماهیتابه با حرارت ملایم و بدون روغن می‌ریزیم و تفت می‌دهیم.

مرحله 2

در این مرحله فلفل دلمه‌ای هایی که به صورت نگینی خرد شده اند را اضافه کرده و درب قابلمه را می‌گذاریم تا مزه‌ها به خورد هم بروند. وقتی که مرغ نرم شد، روی نان‌ پیتا کمی سس مایونز بمالید و از مواد آماده شده، همراه با پنیر پیتزا روی یک طرف نان بریزید و طرف دیگر نان را روی مواد بیاورید، سپس در یک ماهیتابه ( یا تابه مخصوص گریل) با قلم مو کمی روغن بمالید و نان ها را در آن گریل کنید تا پنیر آب شود.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها