slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
150 دقیقه
مزه
ملس
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز
زادگاه
کرمان

این دستور را درست کردی؟


خورش به آلو کرمان

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه خورش به آلو کرمان

برای 2 نفر

آلو بخارا

100 گرم

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

آب

به میزان لازم

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

گوشت گوساله (یا گوشت گوسفندی)

200 گرم

زعفران (دم‌کرده)

یک‌چهارم پیمانه

به

1 عدد متوسط

پیاز

1 عدد متوسط

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

دارچین (چوب)

1 عدد متوسط

طرز تهیه خورش به آلو کرمان

آماده سازی

مرحله 1

  1. گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، سپس آن را به صورت قیمه‌ای درشت خرد کنید.

  2. پیاز و بِه را بشویید و پوست بگیرید.

    • پیاز را رنده کرده یا نگینی ریز خرد کنید.

    • بِه را مکعبی خرد کنید.

  3. آلو را بشویید و در یک کاسه آب بخیسانید.

مراحل پخت

مرحله 1

پیاز را در کمی روغن سرخ کنید و بعد گوشت را اضافه کرده و تفت دهید. مقداری زردچوبه بزنید و آب هم اضافه کنید تا گوشت نیم‌پز شود.

مرحله 2

پس از نیم‌پز شدن گوشت، آلو و به را به همراه نمک و فلفل داخل خورش بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم بجوشند تا غذا جا بیفتد.

مرحله 3

در اواخر پخت، به غذا زعفران اضافه کرده و بعد از چند غل آن را سرو کنید.

  • در صورت تمایل میتوانید از کمی شکر و آبلیمو هم استفاده کنید، چون طعم خوبی به خورش میدهد و ملس می‌شود.

نوش جان!

نکته‌ها

نکات
  1. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و چاشنی‌ها، برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.

  2. مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده میکنید (مثل زودپز) و نوع گوشت قرمز مصرفی (مثل گوشت گوسفند) به یک‌ساعت‌و‌نیم کاهش می‌یابد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها