slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
15 دقیقه
زمان پخت
150 دقیقه
مزه
ملس
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز
زادگاه
قزوین

این دستور را درست کردی؟


خورش به آلو قزوین

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه خورش به آلو قزوین

برای 2 نفر

هل (دانه)

3 عدد متوسط

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

به

100 گرم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

آب

به میزان لازم

آلو

نصف پیمانه

گلاب

2 قاشق غذاخوری

پیاز

1 عدد متوسط

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

گوشت گوساله (یا گوشت گوسفندی)

200 گرم

طرز تهیه خورش به آلو قزوین

آماده سازی

مرحله 1

  1. گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، سپس آن را به صورت قیمه‌ای خرد کنید.

  2. پیاز و به را بشویید و پوست بگیرید.

    • پیاز را بِه صورت رنده شده یا نگینی خرد کنید.

    •  به را مکعبی خرد کنید.

  3. آلو را بشویید و در یک کاسه آب حدود 10 دقیقه بخیسانید.

مراحل پخت

مرحله 1

ابتدا پیاز را در روغن سرخ کنید، سپس به آن زردچوبه بزنید.

مرحله 2

گوشت را در پیاز تفت دهید، مقداری آب و چوب دارچین اضافه کنید و بگذارید گوشت بپزد.

مرحله 3

وقتی به انتهای پخت نزدیک شدید در ظرفی دیگر بِه را کمی در روغن تفت دهید تا هنگام پخت له نشود.

مرحله 4

پس از پختِ گوشت، نمک، فلفل، هل و گلاب را همراه بِه و آلو در خورش بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم بجوشند تا غذا جا بیفتد و لعاب بیندازد.

  • چوب دارچین را قبل از سرو خارج کنید.

نوش جان!

نکته‌ها

نکات
  1. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و چاشنی‌ها، برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.

  2. مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده میکنید (مثل زودپز) و نوع گوشت قرمز مصرفی (مثل گوشت گوسفند) به یک‌ساعت‌ونیم کاهش می‌یابد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها